Hoppa till sidans innehåll

A-flickorna till steg 3!

06 OKT 2014 10:58
I helgen som var så spelades det U-SM steg 1 för A-flickorna lite varstans i landet, våra tjejer åkte till Vallentuna för att spela sitt steg.
  • Skapad: 06 OKT 2014 10:58

Första matchen på lördagen och den enda var mot arrangerande Vallentuna. Det var en seg inledning med tappade bollar, missade skott, felpass osv från båda lagen. Tjejerna spelade ett bra försvarsspel vilket gjorde att Irma i målet var stabil och räddade det hon skulle och lite till. Fast man tyckte det var mycket tekniska fel från våran sida så gick vi upp till 6-0 när det hade gått ca 10 minuter av första halvlek. Vi går till halvtidsvila med en lednign på 13-3. I andra halvlek är det en transportsträcka och vi vinner till slut med 23-11. Wilma Svedung blir vald till matchens lirare efter sina 11 baljor.

På söndagen inleder vi med att möta Stockholmspolisen och efter en jämn inledning 4-2 till oss efter 7 minuter så trampar vi gasen i botten och gör 8 raka till halvtidsvila 12-2. Vi fortsätter fokuserat och bra i andra halvlek och vinner till slut med 26-7 och därmed var direktavancemanget till steg 3 klart redan inför sista matchen. Hannah Flodman fick priset som matchens lirare i denna fight!

I sista matchen mot Barkens HF så var det inget snack från start utan med ett bra försvarsspel i kombination med bra målvaktsspel av Linnea (första 10 i första), Irma (första 7 i andra) och Anna (resten av matchen) så blev det seger med 35-4 efter  16-2 i paus. Här blev Anna vald till matchens lirare och fick tröjan, härligt Anna!

Tillsammans med oss direkt till steg 3 gick Polisen som slog Vallentuna i den avgörande matchen med 12-11, segermålet inprickat med 4 sekunder kvar av matchen.

Nu ser vi fram emot steg 3 som går av stapeln i januari!

Forza Göksten!

Skribent: Christian Andersson

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link