Hoppa till sidans innehåll

A- och Utrupp på träningsläger

16 AUG 2013 10:27
En förfrågan från Curt "Dudde" Bergmark för 3 år sedan resulterade i sent om sider ett träningsläger i Lysekil för vårt A- och U-lag.
  • Skapad: 16 AUG 2013 10:27

Torsdagen 8 augusti samlades ca 35 förväntasfulla spelare och ledare i Ellfolk Arena för avfärd mot semesterparadiset Lysekil. Tyvärr för spelarna var det inte sol och bad som stod överst på programmet utan träning, träning och åter träning och lite matcher som grädden på moset.

Vad som genomsyrade träningarna var bra fart, tryck och kamp och det var kul att se som ledare då vi kört tufft med tjejerna på träningarna hemmavid också.

Lördag eftermiddag/kväll vigdes åt samarbetsövningar som avslutades med att de olika grupperna uppträdde med sång och dans på torget i Lysekil.

Sista dagen, söndagen, vigdes åt matchspel och det märktes att det varit tuffa träningar då det var lite segt men jäklar vad tjejerna kämpade och slet i alla 3 matcher. Första matchen var mot Team Bohusläns JuniorElit lag och där blev det torsk med 5 bollar. Match 2 stod mot samma klubbs A-flickor och även här blev det förlust med 5. I den tredje och sista matchen skulle vi mött Lysekils A-lag men de lämnade ett sent återbud så istället fick vi möta BK Heid som stannat till för lite träningar efter en utflykt till Norge. Detta var deras Elitserielag vi mötte, alla var dock inte med, så det blev en ordentligt tuff avslutning för våra tjejer på denna helgen. Vi fick stryk med 25-11 men jäklar vad detta var lärorikt och nyttigt för tjejerna och som vi kommer ta med oss under säsongen och ha väldigt nytta av.

Jag passar på att än en gång tacka Curt för ett underbart läger samt mina ledarkollegor och nedresta föräldrar för denna helgen. Nu siktar vi vidare mot nya mål! //Coach

Skribent: Christian Andersson

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link