Hoppa till sidans innehåll

Återigen gul/svart i blågult!

20 NOV 2014 10:59
I dagarna har förbundskaptenerna för U-18 och U-16 landslagen, Ola Månsson och Erik Larholm, presenterat sina trupper till respeltive lags aktiviteter och återigen är Göksten representerat i dessa båda lag.
  • Skapad: 20 NOV 2014 10:59

Ola Månsson har tagit ut spelare till träningsdagar i Helsingborg och Alingsås. Till dagen i Alingsås har han tagit ut Mia Lagumdzija och Madelene Kuivamäki samt Moa Lindqvist fd Göksten, att visa vad de går för där. Dessa tre tjejer har varit med hela vägen från Riks 1 så nu är det dags att visa att de skall få chansen att dra på sig den blågula tröjan i framtiden igen.

Det yngsta landslaget U-16 under ledning av Erik Larholm har samling i Lund den 2/12 och åker till Spanien för att spela Scandic Iberico 5-7/12. Där möter de Spanien, Norge och Portugal. Detta är lagets första turnering och där har Erik tagit ut Hannah Flodman att representera Sverige.

Som vanligt är det kul och glädjande att en relativt liten förening som vi trots allt är kan bidra med spelare i de olika U-landslagen, detta tyder på att ledarna i de olika lagen gör ett otroligt bra jobb med spelarna!

Lycka till tjejer och forza Göksten!

Skribent: Christian Andersson

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link