Hoppa till sidans innehåll

Damerna på läger

14 AUG 2012 14:59
I helgen var damerna i Tibro för upptaktsläger. Under helgen spelades bland annat två matcher mot Tibro som gav två klara segrar.
  • Skapad: 14 AUG 2012 14:59

Efter två veckors träning på hemmaplan styrde damerna bussen till Tibro och ett fyra dagars läger i torsdags. Förutom a-truppen så var även sex a-flickor med under lägret och samtliga skötte sig utmärkt. Ett bra läger som förutom ett antal träningspass även innebar två matcher. Båda mot Tibro som vanns med 34-22 samt 34-15. Från början skulle vi spelat mot ett annat lag men då det inte fungerade ställde Tibro upp med kort varsel vilket vi tackar för.

Vi hann även med att paddla och fiska på sjön Örlen strax utanför Tibro. Där visade Anders oerhörda kvaliteèr som grillmästare och det var inte många köttbitar som blev kvar då det inte gick att sluta äta:-) Givetvis hann vi även med att heja fram vårt herrlandslag i os-semifinalen mellan två träningspass. 

Tack Tibro för ett bra arrangemang i en mycket trevlig stad!        

Nu fortsätter vi träna på hemmaplan, match på torsdag mot NKIK och sedan väntar föreningsläger i Kungsör 24-26 aug. Där kommer vi bland annat möta VästeråsIrstas div 1 lag i en träningsmatch under söndagen.   

 

Skribent: Thomas Hedlund

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link