Hoppa till sidans innehåll

Damerna slog Huddinge!

23 NOV 2015 10:43
Damerna hade inga problem att besegra Huddinge i höstens sista hemmamatch. Bortalaget hade väldigt svårt att forcera hemmalagets starka försvar. Det som gick igenom tog Irma och Lollo i stort sett allt.
  • Skapad: 23 NOV 2015 10:43

Göksten tog tag i taktpinnen direkt och bjöd aldrig in Huddinge i matchen utan ville visa vart skåpet skulle stå direkt från början. Ett starkt försvar och målvaktsspel (Irma) lade grunden till många spelvändingar och tjejerna verkade gilla springa igår. I anfallet spelade man enkelt och varierat så bortalaget fick jobba ordentligt. Det var skytte utifrån, genombrott, kantmål ja hela baletten igår! Göksten gick till halvtidsledning med 18-5.

Att leda stort i paus kan ibland göra att man slår av på takten och blir bekväm men tjejerna visade att man inte var nöjda med första halvlek utan ville mer. Andra såg ut som den första med bra försvar och målvaktsspel (Lollo) och med det följde snabba spelvändningar även i andra halvlek. Tjejerna gick inte bort från det vi kommit överens om oavsett vad det stod på tavlan och det var kul att se. 

Till slut blev det 39-12 i hemmafavör och båda poängen stannade i Torshälla. 

Plus i matchen till Olivia Gemmel (matchens lirare) men ingen föll ut ramen utan gör ett bra jobb allihopa.

Målskyttar Göksten: Olivia G 10(2), Lovisa 7, Malin 4, Alice 4, Hanna H 4, Jempa 3, Petro 3, Veronica 3, Johanna K 1

Huddinge: Zara B 4, Elin S 3, My 2, Tove N 1, Madeleine H 1, Ida 1

Detta var höstens sista hemmamatch, nu återstår det två bortamatcher först mot serieledande Årsta sedan mot Gustavsberg innan  det är lite julvila. Nästa hemmamatch är onsdagen 6/1 då Gustavsberg kommer på besök.

Forza Göksten!

Skribent: Christian Andersson

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link