Hoppa till sidans innehåll

En poäng i seriefinalen!

22 FEB 2016 11:26
Det blev en poäng för Gökstens damer i söndagens seriefinal borta mot LIF Lindesberg. Detta inför ögonen på storpublik, 386 st, i Lindesberg Arena som skapade en härlig inramning, tänk om det alltid var så! Tack till alla er som var på plats och hejade på oss!
  • Skapad: 22 FEB 2016 11:26


Efter en jämn inledning med massor av fina målvaktsräddningar från båda lagens målvakter var hemmalaget i ledning med 6-5 efter 25 minuter, då gör Lindesberg ett ryck och gör 4 raka mål till halvtidsledning 10-5.
Göksten kommer ut i andra halvlek med förnyad energi och visar prov på stor moral när man kämpar sig tillbaka i matchen genom ett fortsatt bra försvar med Tove Rattur som center i 5-1. De kämpar sig upp till 13-12 innan hemmalaget på nytt gör ett ryck och leder med 16-12 med 10 minuter kvar. En time out från Göksten gör att man sakta men säkert kryper närmare i målprotokollet och när Jennifer Wallin trycker in kvitteringen till 16 lika är det lite mindre än 4 minuter kvar och det är första gången sedan 3-3 efter 9 minuter som Göksten är uppe i lika. Nu blir det lite nerver som kommer fram för båda lagen för inget av lagen vill förlora den poäng som man har. Båda lagen har chanser att ta ledningen och när Lindesberg tar time out med 22 sekunder kvar så ser man i tjejernas ögon att vi skall ha en poäng med hem till Torshälla och ett starkt kämpande försvar gör att hemmalaget inte kommer till något avslut utan poängen delas systerligt mellan lagen.
Plus i matchen till målvakten Irma Schjött (matchens lirare) och Jennifer Wallin, fightades över hela banan samt Karin Larsson och tove Rattur för deras försvarsspel.
Målskyttar Göksten:
Jennifer Wallin 3, Johanna Karlsson 3, Petronella Henriksson 3, Tove Rattur 3, Karin Larsson 3 (2), Hanna Haavisto 1 
Skribent: Christian Andersson

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link