Hoppa till sidans innehåll

F00/01 i Kroatien

22 JUN 2015 10:30
Under denna vecka har F00/01 bytt ut solen i Eskilstuna mot handbollsträningar i Rovinj, Kroatien. Ja kanske inte bara träningar och kanske inte så mycket sol här hemma men i alla fall. Tjejerna kommer rapportera lite fråfn lägret under veckan.
  • Skapad: 22 JUN 2015 10:30

Lör 20/6
Resan börjar kl 14.00 på elfolk. Därifrån tog vi oss mot Arlanda. På plats fixade vi med biljetterna och checkade in allt bagage och allt gick utan problem. Efter säkerhetskontrollen hade vi fritid i ca 50 min och då gick nästan alla runt i affärerna sedan samlades vi och gick tillsammans in i gaten.
Sen satte vi oss på planet och vi lyfte runt kl 18.10. Alla fick mat på planet och under resan var det några som sov, spelade kort, såg på film och bara snackade.
När vi var framme i Kroatien åkte vi en buss till hotellet som tog en timme. På hotellet fick mat direkt sen begav vi oss till våra rum för att packa upp och sova. Vi bodde två och två i varje rum utom i två rum där det var 4 och 4.

Sön 21/6
Söndagen började med en härlig men varm träning, de va både roligt och svettigt. Efter träningen så gick vi alla och hämtade badkläder för att gå ner till stranden efter vi hade ätit lunch. Så efter lunchen gick vi ner till stranden för att sola, bada och pinnakolada. Det bland annat några som solade och några som badade i områdets pool. Efter strandbesöket så gick alla hem till sin lilla svit och åt mellis. Denna underbara dag slutade då med en träning som började klockan kvart över 7 och slutade halv nio

 

OBS! Ni som inte vill se soliga bilder blunda :)

Kroatien

Skribent: Christian Andersson

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link