Hoppa till sidans innehåll

F01 summering från Katrineholm

24 APR 2012 22:16
Vårt talangfulla flicklag födda 01 kom tvåa i Katrineholm Cup. Denna gång var Torslanda för tufft motstånd men mycket var positivt under helgen förutom resultatet.
  • Uppdaterad: 18 MAR 2016 09:49

Summering Katrineholms cupen 2012 Flick-01:

Vi åkte dit med 12 spelare varav 2 målvakter. Gruppen bestod av Vassunda, Sollentuna och Torslanda röd. Vassunda och Sollentuna bjöd inte på något större motstånd. Vi roterade friskt där alla har fått mycket spel tid. Gruppfinalen mot Torslanda röd, bjöd på en riktig kämpamatch där båda lagen tog ut varandra. Vi lyckades vinna med 9-7 och vann då gruppen.

I kvartsfinalen ställdes vi mot Finspång där motståndet var klent 14-1. I semifinalen mötte vi Torslanda vit som bjöd på en hård kamp men vi var lite vassare.

Finalmotståndare blev åter våra vänner från gruppspelet. Det märktes att båda lagen hade koll på varandra. Både våra och deras giftigaste spelare blev bort plockade i finalen därav målsnålt. Att man på den nivån kan spela det taktiska spelet med tjejerna gör att man får gåshud. Om man ser till de lägen vi missade så tycker jag att vi låg närmast till vinst. Men som alla vet, gör man inte målen vinner man inte.

Totalt sett är vi ledare och spelare supernöjda med cupen. Det är kul att höra av Torslanda ledarna att vi var och är ett supervasst lag. Efter signalen kom det inga tårar, vilket glade mig. Vi gjorde de vi kunde göra och tjejerna uppfattade nog samma sak. Till skillnad mot Irsta Blixten där tjejerna började deppa innan matchen var slut……sånt gillar inte jag.

//Allan

Skribent: Thomas Hedlund

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link