Hoppa till sidans innehåll

Duktiga F02/03 tjejer!

11 APR 2013 21:30
Idag vann Gökstens härliga 02/03 tjejer över Mariefred efter en hejdundrande andra halvlek! 17-8(3-4) då tjejernas tryck i andra fas firade stora triumfer under hela andra halvlek.
  • Skapad: 11 APR 2013 21:30

Vad gör man en torsdagskväll i Mariefred. Mycket kanske men idag var Gökstens 02/03 tjejer på besök och då tar man chansen att få uppleva härlig handboll med mycket glädje och kämpatakter.  

En hemmamatch på bortaplan var det som gällde för Gökstens glada och frejdiga 02/03 tjejer. Då motståndarna Mariefred har haft tufft att få ihop spelare de senaste matcherna valde Göksten att spela i Mariefred för att få spela. Härlig inställning och mycket snyggt initiativ av våra ledare! Första halvlek var ett enda långt ställningskrig med Mariefred i förarsätet. 3-4 underläge och Göksten fick kämpa enormt för varje mål de gjort men tack vare bra målvakt och försvar var det jämnt.

I paus måste Jeanette och Uffe sagt något riktigt smart, eller om dom kanske höjde rösten på något sätt:-)? För direkt i andra halvlek var det fortsatt bra försvar och målvaktsspel men nu var det även rejält spring i Gökstens benen. 7-0 och 9-1 målmässiggt efter sprungit och skjutit sönder motståndarna första 8-10 min efter ett härligt tryck i andra fasen. Izabelle angav tonen och de andra hängde på med bland annat Emilia från linjen och Jennifer från kanten för att nämna några. Härligt att alla spelana var delaktiga i det offensiva spelet och spelade på olika och ibland ovana positioner på ett mycket bra sätt. Roligast var dock att se tjejernas glädje, med Jennifer i spetsen, när dom gjorde en bra prestation som en bra passning, stoppat en motståndare, gjort ett mål eller en räddning. Fortsätt så, det blir roligare då:-) 

På söndag ny match för dessa härliga tjejer borta mot Strängnäs och eftersom de är så många kommer det bli ett nytt gäng spelare som äntrar Thomashallen i Strängnäs kl 15.00. Värt en utflykt!  

Skribent: Thomas Hedlund

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link