Hoppa till sidans innehåll

F98-silver i Eken Cup

20 JUN 2012 22:08
Gökstens F98 lag visade under Eken Cup att de tagit ett kliv framåt. Flera fina skalper togs under dagarna fyra i Stockholm. Efter matcher i regn, blåst, lera och solsken blev det förlust först i finalen mot ett mycket duktigt Skogås.
  • Uppdaterad: 18 MAR 2016 09:49

Eken cup 2012 F98

Gruppen hade fem härliga dagar tillsammans i huvudstaden som bjöd på både ena och det andra. Från ihållande regn med gyttjebrottning till strålande sol och skönspel.
Lag 2 kämpade tappert i leran som hade en svår grupp. Fast dom hade
demontränaren Mogge från GBK F99 med på bänken i gruppspelet så blev det bara B-slutspel. Där blev Sparta från Finland för svåra i B-åttondelsfinalen. Tack till Vilma, Ellen, Cornelia och Wilma för att ni kunde vara med och stötta lag 2.
Lag 1 gick ganska lätt vidare från gruppen, där dom bland annat tog en skalp genom att spöa Gustavsberg och spela lika mot Handen.
I slutspelet så väntade först Spårvägen 2 i kvartsfinal som slogs med 6-0! i leran. Bra försvar och målvaktsspel som siffrorna avslöjar!
Sen blev det Spårvägen 1, i semifinal, där vi gick vidare efter sudden death. En rafflande match där Fifi blev punktad från start och Olivia med flera klev fram på ett härligt sätt. En riktig lagseger som innebar att många, förutom alla i och runt laget, höjde på ögonbrynen. Härlig skalp tjejer!
I finalen väntade Skogås som slog ut Tumba i semifinalen. Ett piggt och snabbt spelande Skogås blev för svårt. Med bara 10 spelare och tuffa slutspelsmatcher i benen så orkade inte tjejerna ända fram. Ett mycket bra spelande Skogås vann relativt klart mot Göksten som dock aldrig gav upp. All heder för det och stort grattis till ert vunna silver :-) 

 

Skribent: Thomas Hedlund

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link