Hoppa till sidans innehåll

F99 referat från Katrineholm

23 APR 2012 09:09
F99 vann under helgen Katrineholm Cup och det efter att laget visat upp en bredd som inte alltid funnits tidigare vilket är positivt. Nedan kan ni läsa ledarnas syn på helgen.
  • Uppdaterad: 18 MAR 2016 09:49

Gökstens F-99 GULD i Katrineholm Cup!

Här kommer ett kortare referat om Katrineholm Cup dit vi åkte med ett väldigt starkt lag. Det har sett bra ut hela helgen och vissa stunder har det sett riktigt bra ut och framför allt har vi haft en underbar bredd vilket gjort att vi kunnat byta utan att tappa. Och då saknade vi ändå Elina som var sjuk, och Towe som har gips. Vi har öst in mål från alla positioner framåt men extra plus till spelet bakåt. Både försvars- och målvaktsspelet har varit kanonbra. Roligt att se att de nya spelarna tagit för sig, Wilma har öst in mål framåt och blev utsedd till matchens lirare i finalen och Linnea har tillsammans med Anna agerat bra i mål bakom ramstarkt försvar. Som siffrorna visar kunde inget lag kunde rubba gänget och efter en klar gruppseger, såg slutspelet ut så här.

Kvartsfinal: Enköping vit – Göksten 6–15

Semifinal: Norrköpings KIK – Göksten 3-14

Final: Göksten – Enköping Röd 15–7

Ledarna för laget är oerhört glada och säger att det är med tillförsikt man åker till Kungälv och Bohus Cup kommande helg för att sedan avsluta inomhus säsongen med cup i Eskilstuna helgen efter. 

//Ledarna F-99

Skribent: Thomas Hedlund

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link