Hoppa till sidans innehåll

Finalspel i Jönköping!

17 APR 2015 10:21
Idag, fredag, börjar U-SM finalspelet i Jönköping och Göksten är representerat på A-flicksidan i år igen. 94 lag ställde upp och nu återstår det 8! Förra året vann ju Göksten och nu återstår det att se om det blir en upprepning.
  • Skapad: 17 APR 2015 10:21

Under helgen är det dags för våra A-flickor att försöka försvara guldet i klassen från förra säsongen. Det känns på förhand inte som det finns någon utkristalliserad favorit, experterna är oense vem som kommer vinna detta i år.

I gruppen blir det att möta i tur och ordning Pandora, Ystad, ett lag som har haft många spelare som spelat Div 2 på dispens, lite märkligt, och har fått en tuffhet därifrån. Skogås, ett lag som många nämner till slutsegern och Kungälv, som har värvat ganska mycket i Göteborgsregionen.

I den andra gruppen finns Tumba, ett annat lag som nämns av många till slutsegern och som vann denna åldern för två år sedan, Skövde, enda elitserielaget som är representerat i denna klassen, Torslanda ett lag som varit i toppen av klassen under många år och som får en del röster till slutsegern, Rosersberg har värvat på lite inför denna säsongen och får oxå en del röster av experterna.

Alltså kan man säga att det är rekordjämnt i denna klassen och det kommer vara små marginaler som avgör, som oftast det är.

Bara att vara i ett finalspel visar att man gjort en bra säsong och att allt nu är bonus.

För er som inte kan vara på plats i Jönköping så kan man följa det via SHF´s hemsida, där man gjort en specifik hemsida bara för U-SM finalspelet

https://www.svenskhandboll.se/USM/USM-finaler/

Är man en hejare på andra sociala medier så kan man följa finalspelet på twitter via @USM__Handboll eller instagram USMHandboll så det är bara att sitta i soffan och följa utvecklingen av helgen.

Lycka till tjejer och ledare!

Forza Göksten

Skribent: Christian Andersson

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link