Hoppa till sidans innehåll

Slappa innan hemresa

23 AUG 2012 18:58
Under helgen höll föreningen sitt årliga föreningsläger. I år var vi tillbaka i Kungsör. Från fredag kväll till sen söndag eftermiddag var det full rulle med träningar, matcher, teori och möten. Tack alla ni som var där!
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:30

För 4:e året i rad var det dags för det årliga föreningslägret. I år var vi tillbaka i Kungsör efter en utflykt till Enköping förra året. Under fredag eftermiddag började det fyllas på med spelare och ledare. Under fredag kväll hölls de första passen för lagen innan kvällsfika väntade och därefter ramlade lagen i säng för att orka med en fullspäckad helg. När alla var på plats var det runt 140 spelare plus ledare som huserade i trevliga Kungsör Sporthall. Vi bodde på närliggande skola där även samtliga måltider intogs.

Lördagens inleddes med ett fyspass för samtliga ungdomsspelare under damernas ledning. Bra uppvärmning! Samtidigt träffade ledarna Gökstens styrelse som var på besök. Bland flera punkter presenterade styrelsen både sig själva och föreningens mål och visioner. Efter ett antal träningspass gick några till simhallen för bad och bastu. Dagen avslutades med grillning och disco utanför a-flickornas rum. Oerhört roligt att se alla olika åldrar jazza loss!

Efter ytterligare träningspass spelades det även ett antal matcher under söndagen. A-flickornas vann två matcher mot Uppsala och damerna spelade mot IrstaVästerås U som slutade med förlust efter halvtidsledning. Mer att läsa om den matchen kommer inom kort på damlaget hemsida

Övriga lag spelade internmatcher mot varandra. Och några åkte iväg för fotbollsmatch efter lägret hur man kan orka det när det går att välja soffan och tv:-)

Stort tack alla som var på plats och förgyllde denna föreningshelg! Nu väntar ordinarie träning, nya läger och cuper innan serierna drar igång under senare delen av september. Tack igen och vi syns!

Skribent: Thomas Hedlund

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link