Hoppa till sidans innehåll

Framgångar i Karlstad och Ellfolk!

24 NOV 2014 10:06
Det var inte bara solen som sken i Karlstad i helgen utan även spelare och ledare från Göksten gjorde det! Även i Ellfolk sken de gul/svarta efter lördagens 2 matcher!
  • Skapad: 24 NOV 2014 10:06

3 lag i 2 åldersklasser åkte upp och vilka framgångar det blev för alla tre lagen.

I F03 hade Göskten med 2 st lag och där de var uppdelade i gul och svart. Lag Svart vann sin grupp efter att ha slagit Aranäs vit 6-1, Torslanda blå 10-3 och Stenugnsund med 7-1. Lag Gul hade det lite tuffare i sin grupp men vann den till slut efter 4-3 mot Torslanda röd, 11-2 mot Skåre och sedan oavgjort 7-7 mot norska Snaröja. I kvartsfinalerna vann lag svart med 7-4 mot Snaröja och lag gul med 3-0 mot Aranäs vit, imponerande att hålla nollan i en match, hatten av för målvakt Thea Berg!. I semin vann lag svart mot Guif med 11-3 och lag gul vann efter sudden death mot Torslanda vit! I finalen vann lag gul över lag svart med 6-4 men vad gör det för båda lagen är stora vinnare!

I F01klassen vann även här tjejerna sin grupp, 18-13 mot Bjurslätt, 15-10 mot Ramvik, 21-12 mot norska Jar och slutligen 14-7 mot Skåre. Här gick tjejerna direkt till semifinal där de mötte Aranäs vit och vann med 10-7. I finalen ställdes de mot Torslanda blå och nu var bensinen slut för tjejerna och Hisingslaget kunde vinna med 17-10 till slut.

På hemmaplan så vann A-flickorna över Gustavsberg med 29-16 och våra damer mötte serietvåan Tyresö Strand och vann med 29-23. Här var det Göksten som var i förarsätet hela matchen även om det var jämnt på måltavlan. Ett lyckat målvaktsbyte i slutet av första halvlek där Jessica ersatte Ida gjorde att tjejerna kunde rycka ifrån och ledde som mest med 10 baljor i mitten av andra innan Tyresö kunde snygga till siffrorna lite grann. Det var många som klev fram under matchen, Jessica är redan nämnd, Petro gör sin bästa match för säsongnen och blir Matchens lirare, Hanna H gör ett härligt inhopp på H6, Madde stabil på V6 matchen igenom, Karin styr försvaret, Mia gör en bra match speciellt i andra halvlek, ja det är många som kan nämnas. Nu gäller det att ligga i under de sista matcherna innan juluppehållet!

När man summerar helgen så gör man det med glädje, vilka tjejer och ledare det finns i dessa lagen och i föreningen i stort!

 

Forza Göksten!

Skribent: Christian Andersson

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link