Hoppa till sidans innehåll

Full fart i Kungsör

25 AUG 2014 11:53
Under helgen som var så hade vi Föreningsläger i Kungsör och som vanligt var det full fart från tidig morgon till sen kväll. I år deltog spelare och ledare från damlaget ner till F04/05.
  • Skapad: 25 AUG 2014 11:53

Att få se denna glädje under en helg från alla spelare och ledare som var med ger en energi som hade kunnat hålla en storstad lysande länge länge. Vilka underbara spelare och ledare det finns i vår förening!

Fredagen började med lite inkvartering och pumpande av luftmadrasser innan första träningen drog igång. Full fart och en härlig intensitet från början och det var lite småtrötta tjejer som intog sina madrasser första natten.

Efter lite sömn så var energin tillbaka hos alla och lördagens två pass genomfördes i höga fart och tuffa satsningar, hårda skott och bra målvaktsräddningar i de olika hallarna som användes.

På kvällen var det dags för gemensamma aktiviteter som Damlaget ansvarade förr. Tjejerna delades upp i grupper med spelare från alla lagen. Så kul det var att se de yngre jobba tillsammans med de äldre och att de vågade ta plats och komma med förslag hur de skulle lösa de olika aktiviteterna.

Trots att en av de ansvariga ropade ut fel vinnarlag :) så blev det rätt till slut och alla kunde se tillbaka på en rolig och annorlunda kväll :)

Söndagen var det åter träning och lite packning och städning av rummen innan lagen bänkade sig för att se våra damer möta LIF Lindesberg som avslutning. Damerna var både ett och två nummer förstora för Lindetjejerna och var till slut med 30-13. Extra roligt var det att höra hejarropen från de yngre lagen på läktaren!!

Som konsulent i klubben är det ganska lätt att vara med på sådana här läger då våra ledare och spelare är glada och positiva så man får så mycket energi av dem. Ni ledare skall veta att det hästjobbet ni lägger ner är så mycket värt! Ni gör ett fantastiskt arbete med era spelare så att de skall trivas och utvecklas! Utan er hade det inte gått! Sträck på er och var stolta över ert arbete!

Nu går vi in i säsongen med glädje och energi! Först ICA Maxi Cup sen seriespel kryddat med turneringar!

Forza Göksten!

Skribent: Christian Andersson

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link