Hoppa till sidans innehåll

Full fart på avslutningen!

28 APR 2014 14:48
I lördags hölls handbollsavslutningen för våra duktiga lag. Det var full fart mellan 10-14 i Ellfolk Arena.
  • Skapad: 28 APR 2014 14:48

Det hela började med att det var minihandbollsturnering för de födda F99-F03, där det spelades i blandade lag med F97/98 som coacher. Det var underbart att se de yngsta inte kliva åt sidan för de äldre utan verkligen tog för sig som man skall.

Efter gruppspelet blev det tid för de yngre att visa upp sina färdigheter på planen. Det är rikitgt kul att se hur lagen utvecklats under denna säsongen och det kommer bara att fortsätta är jag helt säker på. Sist ut innan finalen i minihandbollen var Bollkul under ledning av duktiga Alva Andersson. De visade upp lite av vad de gör på sin träning och det är kul att redan nu se att de vet vilket ben som skall vara fram när man skjuter etc.

Efter lite fika så var det dags för prisutdelning för varje lag. F99 fick två guld från MsHF för sina seriesegrar och F01 och F00 fick ett guld var. F03 fick medalj för sitt seriespel. Alla "äldre lag" fick en träningsboll att klämma på så att de i framtiden kommer skjuta hårdare och bättre.

Till sist fick våra underbart duktiga ledare lite uppmärksamhet för alla timmar de lägger ner, kan inte nog berömma er och ert arbete! De fick oxå en gåva och blev utmanade av konsulenten, hörde att han har lite problem med baksida lår redan nu, i att hoppa hopprep. Upp till bevis nu!

Till sist vill jag tacka prisutdelarna Amanda Forsberg Wallin och Josefin Johansson för att ni ställde upp.

Nu tar vi nya tag inför nästa säsong!

(Bilder kommer senare)

 

Forza Göksten!

Skribent: Christian Andersson

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link