Hoppa till sidans innehåll

Göksten sprang ifrån Örebro!

11 FEB 2016 12:21
Onsdagens match mot Örebro blev om man får använda fotbollsuttryck spel mot ett mål. Tjejerna sprang och sprang och gjorde livet surt för gästerna.
  • Skapad: 11 FEB 2016 12:21

Matchen började med ett starkt försvar och spelvändningar där vi skapade många fina lägen men deras mv Therese Andersson hade vaknat på rätt sida och storspelade hela matchen. Irma höll nollan i nästan 13 minuter och vi hade skapat många lägen så det kändes lugnt och tryggt fast man fick trycka lite i time outen som gästerna tog i den vevan att vara lite mer noggranna i avsluten och tjejerna lyssnade saamtidigt som gästerna kom ut med ett annat djupledsspel i deras anfall och gick mer mot mål. Göksten rann iväg under andra delen av halvleken och gick till pausvila med ledning 16-7.

Andra börjar precis som den första med ett starkt försvar och mv-spel, nu Lollo i mål, och snabba omställningar, nu fick vi lite bättre utdelning på våra avslut. Örebro tar time out efter halva andra halvleken då vi leder med 24-10. Vi fortsätter spela bra bakåt och springa så när slutsignalen ljuder är ställningen på tavlan 33-13.

Det är som vanligt att alla bidrar på ett positivt sätt under matchen och alla gör ett riktigt bra jobb över hela banan. 

Matchens lirare blev i Göksten 13målsskytten Olivia Gemmel samt hos gästerna inte förvånande mv Therese Andersson

Målskyttar Göksten: Olivia G 13, Jempa 7, Haavisto 3, Madde 3, Veronica 3, Alice 2, Karin 1, Hagström 1

Målskyttar Örebro: Anna G 3, Rebecca S 2, Teresia K 2, Maria A 2, Elin 1, Rebecca C 1, Erica H 1, Emma 1

Nu laddar vi inför nästa helgs seriefinal borta mot Lindesberg!

 

Forza Göksten!

Skribent: Christian Andersson

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link