Hoppa till sidans innehåll

Härlig Gökstenshelg!

20 OKT 2014 09:43
Under helgen spelade en del Gökstenslag matcher och när man läser resultaten så blir man glad! Träning ger färdighet kan man konstatera!
  • Skapad: 20 OKT 2014 09:43

Damerna var nere i Linköping för att möta Linköpings Lejon, förra årets seriesegrare, i deras lilla skokartong till hall. Mathcen var jämn hela vägen och den kunde slutat i stort sett hur som helst. Göskten började bäst med Lejonen käkade sig sakta men säkert ikapp och det var 8 lika i paus. I andra är Linköping i ledning med ett mål men Göksten kvitterar och så ser det ut ända fram till slutet. Karin Larsson sätter 16 lika med 2 minuter kvar och sen är det ett ställningskrig där ingen vill skänka bort något. Göksten har sista anfallet men kommer inte till något bra läge tyvärr. Över hela matchen är nog oavgjort ett rättvist resultat trots allt.

Målskyttar: Karin 5, Madde K 4, Jempa 4, Mia 2, Hanna H 1.

En notis från matchen är att vår nya lagledare inte riktigt hade koll på vilken färg Linköping spelade i men det lär man sig med tiden!

I Skara var våra B-flickor och spelade steg 1 i U-SM. Laget spelade ett stabilt försvarsspel i alla matcher och bjöd aldrig in de andra lagen i matcherna. Alla spelarna bidrog på ett bra sätt och visade en härlig inställning. Resultaten var Göksten-Backa 35-3, Göksten-Torslanda 21-16, Göksten-Skara 18-6 och slutligen Göksten-Ljungsbro 14-7. Dessa resultaten gjorde att tjejerna blev gruppsegrare och avancerade direkt till steg 3. Bra jobbat allihop!

I serielunken för ungdomslagen spelade F02/03 hemma mot Kohlswa och vann med 26-13. I F03/02 var det dubbelmöte mot Lindesberg på hemmaplan och här blev det två vinster, 14-8 resp 19-4. Damjuniorerna åkte till Ljungsbro för match och här blev det en kassaskåpssäker seger med 42-7.

Bra jobbat under helgen alla inblandade!

Forza Göksten!

Skribent: Christian Andersson

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link