Hoppa till sidans innehåll

Klar seger för damerna i premiären!

27 SEP 2015 17:15
Idag, söndag, var det seriepremiär för damerna mot Sannadal från Stockholm och 08:orna fick vända tillbaka mot huvudstaden utan några poäng i bagaget! Mycket publik i Ellfolk fick se tjejerna vinna ganska klart.
  • Skapad: 27 SEP 2015 17:15

Innan jag börjar skriva om matchen så måste jag tacka alla som kom idag och såg till att det var mycket folk på läktaren och många gul/svarta ungdomsspelare som hejade på, detta uppskattades ofantligt mycket av laget och de hoppas få se er igen på nästa match!

Matchen började trevande från tjejernas sida, lite nervositet spelade med största sannolikhet in. Sannadal tog ledningen med 3-2 efter 7 minuter men sedan var det Göksten för hela slanten i första halvlek. Bra och inspirerat målvaktsspel av Irma Schjött tillsammans med ett bra jobbande försvar gjorde livet surt för stockholmarna under resterande 23 minuter. Tjejerna gör 10-0 under denna perioden och går till halvtidsvila med ledning 12-3.

I andra halvlev rivstartar Sannadal och gör 2 raka mål när tjejerna inte riktigt vaknat till liv efter vilan men sedan vaknar man till liv och drar sakta men säkert ifrån. Sannadal försöker med att spela 3-3 bakåt alt man-man men även om det blir lite stirrigt i anfallsspelet direkt så stressar inte tjejerna upp sig utan kör på. Slutresultatet skrivs till 30-16 och 2 sköna poäng är inkasserade. Plus idag till Irmas första halvlek, Jempa, Olivia G och Johanna K men det är ingen som faller ur ramen utan alla presterar när de är inne på planen. Det finns en del att gnugga på både framåt och bakåt men det är ju tur för då har man något att göra på träningarna ju :)

Till matchens lirare valdes i Sannadal Mikaela Pettersson och i Göksten Johanna Karlsson.

Målskyttar:

Göksten: Olivia G 6 (1), Johanna K 4, Petronella 4, Jennifer 3, Lovisa 3, Karin 3, Veronica 2, Johanna J 2, Alice 2 och Lowe 1

Sannadal:Mikaela P 5, Caroline A 3, Agnes S 3, Evelina M 2, Nathalie H 1, Karolin C 1 och Siri M 1

Nästa hemmamatch är 25/10 när LIF Lindesberg kommer på besök

Skribent: Christian Andersson

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link