Hoppa till sidans innehåll

Kroatien part 5

27 JUN 2015 09:15
Här kommer tjejernas ord ang turneringsdagen!
  • Skapad: 27 JUN 2015 09:15

25 Juni 2015 Göksten i Rovinj, Kroatien

Turneringsdag!! 
Tidig frukost kl 07:15 för att sedan ta buss in mot turneringen som tog plats vid den andra anläggningen, Rabin. Där fanns två utomhusplaner som alla matcher spelades på. Första matchen var mot ett Österrikiskt lag. Det var dessa spelare som vi tränade tillsammans med i Onsdags, då det var en träning specifikt fokuserad på individuell skott-teknik. Vi hade då konstaterat att dom inte såg så individuellt skickliga ut. Under matchen kunde vi på så sätt konstatera att dom inte var det vassaste laget heller, men dom kämpade på. Vi vann med 9-4 och att ha vunnit första matchen var en lättnad. Dock kände nog alla i Gökstens-laget att vi hade några fler växlar vi kan lägga i. Med 3 italienare i laget tyckte vi ändå att det gick oväntat bra. Sedan var det bara att hitta skugga och vila. 
Sedan var det dax för match nr 2, ett norskt lag, Fet hette dom. Vi värmer upp och inga italienare syns till. Inte först än vi går bokstavligen in på plan kommer dom springandes. Matchen började segt, inget vidare försvarspel och allt såg halvt trögt ut, man kan nog säga att italienarna drog igång lite tempo när som tre gick in som vänster, mitt och höger-nia efter ungefär halva speltiden. Dom har fart i fötterna och gör väldigt fina och snabba passningar. Norskorna var duktiga och det var kul att spela. Man spelade alltså 1x20 min bara. 
Sen for vi tillbaka till Amarin och käkade lunch. Vi solade och badade, till och med badkrukan Allan badade först av alla!!

Efter allt badande och solande tog vi bussen in igen till turneringen. 3:e matchen var igång och vi mötte ett finskt lag. Denna matchen var nog den roligaste, härligaste och bästa matchen vi har spelat på länge. Det gick snabbt i våra fötter både bakåt å framåt. Vi slet, gick ihop, pratade och jobbade som ett lag, Lova och Ellinor gjorde superfina räddningar och framåt gick det som på en dans. Det var helt enkelt en dundermatch! 
Sedan for vi tillbaka, käkade middag och hade en välbehövd lugn kväll.

Skribent: Christian Andersson

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link