Hoppa till sidans innehåll

Moa Hjalmarsson till allsvenskan!

28 JUN 2013 08:27
Moa Hjalmarsson är klar för spel i Allsvenskan och IF Guif. Moa har varit en viktig kugge i Gökstens damlag under många år trots sin ringa ålder. Moa har utvecklats mycket de senate åren, ger alltid järnet och spelar alltid för laget. Det är oerhört roligt att vi kan fortsätta producera spelare till högre nivåer och vi önskar Moa stort lycka till i Allsvenskan och IF Guif.
  • Skapad: 28 JUN 2013 08:27

Övrigt runt damlaget: Tyvärr har både Bettan och Hawke valt att sluta pga av skador. Båda dessa "ur-gökstenare" har under en längre tid varit viktiga kuggar i laget med både sitt handbollskunnade och som personer runt laget. Tråkigt när de i ung ålder måste sluta i förtid och hoppas att ni får ordning på era kroppar. Tack för dessa år som spelare i klubben och allt ni bidragit med. Önskar ert stort lycka till i ert nya liv utanför handbollen men hoppas att vi återser er i någon annan roll i klubben i framtiden.

Annelie väntar besked från skolan och kanske flyttar från stan. Här återkommer vi när vi vet mer. Emma E blir ledare i F98 laget. KP, Emma Ö, Jossan och Warg kommer inte fortsätta pendla men idag inga nya klubbar klara för dessa. Tack för era år i Göksten.  

Vi hälsar även Ellinor Ollinder välkommen till Gökstens BK. En ung och lovande 9-meters spelare från Mariefred. Truppen som tränat på för fullt under Gusen och Lilis ledning går nu på sommarledigt för att i augusti köra igång igen. Då väntar läger, cuper etc för den unga och lovande truppen. 

Mer info kommer löpande om det blir andra förändringar i damtruppen. 

Skribent: Thomas Hedlund

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link