Hoppa till sidans innehåll

Ordföranden reflekterar

17 DEC 2015 16:15
En reflektion efter att vi kommit halvvägs in i säsongen och naturligtvis tack och önskan om en God Jul
  • Uppdaterad: 18 MAR 2016 09:49

Alla våra ungdomslag har kommit halvvägs i serie och cupspel. Spelarna har som vanligt varit mycket duktiga och har roligt vilket gör att lagen är framgångsrika.

Passa på nu och njut av lite ledigt från handbollen för höstsäsongen slutar dagen före julafton. För något lag startar vårsäsongen redan annandag jul med deltagande i cup, vi har andra lag som väntar till dagarna efter nyår med sitt cupdeltagande. Alla ledare skall ha mycket beröm för den tid och kraft som det lägger ner på sina lag, vad vore vår förening utan dessa ideella krafter.

Gökstens BK har i år två lag som deltar i USM spel och båda har kvalificerat sig till steg 3. Först ut är juniorlaget vilka spelar sitt steg 3 helgen 9-10 januari i Nacka sporthall. Våra b-flickor (01 laget) spelar sitt steg 3 på hemmaplan 23-24 januari. Det blir två spännande helger. Ta tillfället i akt och heja fram på våra lag till steg 4.

Vårt a-lag har startat säsongen på ett mycket förtroende givande sätt. Laget ligger tvåa i serien efter höstsäsongen. Första match efter nyår är den 6 januari hemma mot Gustavsberg och nu siktar vi mot division 1. Det har fungerat mycket bra med spelare som kommit från Eskilstuna Guifs allsvenska lag till vårt a-lag. Spelarna känner varandra väl eftersom dom tränar samtidigt på torsdagar och stor del av försäsongsträningen genomfördes tillsammans.

Jag vill rikta ett stort tack till alla våra ledare, spelare och alla föräldrar samt mina styrelsekollegor. Riktar också ett tack till våra samarbetspartners.

Ett speciellt tack vill jag rikta till de som inte finns uppsatta på några förtroendeposter men som ändå hjälper till med olika sysslor i föreningen, ingen nämnd och ingen glömd.

Vill också tacka vår samarbetsförening Eskilstuna Guif för ett bra samarbete. Vi har kommit en bra bit på väg och visat att samarbetet mellan föreningarna fungerar.

 

God Jul och Gott Nytt År

 

Skribent: Tor-Erik Henriksson
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link