Hoppa till sidans innehåll

Vi packar ihop i mitten och är svåra att gå förbi.......

16 APR 2012 14:21
Gökstens P01 gick till a-slutspel i Irsta-Blixten men i slutspelet blev Skövde för tufft. Totalt en mycket bra insats och här kommer några rader om helgens äventyr.
  • Skapad: 16 APR 2012 14:21

En kul helg och ännu en fin genomförd cup! Vi gick obesegrade genom gruppspelet genom 3 raka vinster.

Gökstens BK - Sollefteå HK vanns efter en jämn kamp med 7-6. Det var lite morgon nerver men vi visade fin moral och jobbade för varandra i försvaret. Sollefteå vann sedan B-Slutspelet!

HK Aranäs 1 - Gökstens BK var nog helgens bästa insats och vi spelade ut framåt med fina växlar och rörelser. Äntligen fick killarna fin utdelning på tydliga spelval och samarbeten. Det var en av säsongens bästa 20 minutrar i både försvar och anfall. Resultat 9-7.

Gökstens BK - Skånela If var lördagens sista match och vanns med 7-3. Vi var lite trötta men kunde ändå jobba oss förbi Skånelas 3-3 försvar och vi bjöd på varierade avslut från kant & linje. Kalle var strålande hela dagen men 3 insläppta tyder på finfint försvar, i försvaret håller killarna ner skyttet och Kalle stänger butiken, grymt bra!

Göksten - IFK Skövde2 Söndagens åttondelsfinal i A-slutspelet. Tidig morgonmatch mot ett bra spelande Skövde blev lite svåra denna gång. Man kan inte säga så mycket utan vi fortsätter spela bra försvar och släpper BARA in 3 mål. Tyvärr är vi något för tunna framåt och har lite för lätta skott på en bra målvakt. Det är dock en jämn match och vi står upp hela matchen. Efter 20minuter vinner Skövde denna gång med fotbollsresultatet 3-1.

//Totte

Skribent: Thomas Hedlund

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link