Hoppa till sidans innehåll

Partille matchdag 2

04 JUL 2013 00:03
Andra dagens spel avslutades för Gökstens del med att 97-tjejerna vann över norska IK Våg. Innan dess hade det fortsatt varit bra spel och resultat för våra lag även om det var tuffare motstånd för flera av lagen gentemot gårdagen.
  • Skapad: 04 JUL 2013 00:03

97 lag 1 går som vanligt som tåget. Förutom vinst mot IK Våg blev det vinst mot Ankaret med klara 14-5. Klara siffror och tjejerna var mycket bättre än motståndarna men det som imponerade mest var att man klarade av Ankarets mycket tuffa spel och i flera fall ett spel över gränsen. Nu blev Ankaret straffade genom utvisningar vilket Göksten utnyttjade på ett bra sätt.

F97 lag 2 kunde inte följa upp gårdagens vinst utan både islänska IBV och Country blev för tufft. 2 ggr 6-10 och nu krävs det att alla resultat går rätt för a-slutspel. Åter bra spel av Lollo och försvaret men tyvärr fortsatt tufft att få in bollen trots bra grundspel

F98 vann enkelt dagens två matcher men imorgon gäller det att tagga upp ytterligare då gruppens tvåa och trea, Näsby och polska Karczew står för motståndet. Stabilt och alla gjorde det dom skulle summerar dagens spel.

F99 fick idag upp ångan mot Sävehof och vann med 14-9. Dagens andra match länge underläge och lite krampaktigt spel. Men efterhand lossnade det framåt och en härlig vändning. Och mycket viktig seger bärgades till slut med 9-7. Bra bakåt men tror det finns mer att hämta framåt?

F00 inledde med vinst mot dansk dynamit i form av Helsingör och avslutade dagens spel med viktig vinst mot Aranäs. Mellan dessa matcher var dock ungerska Kezilabda Sport för tuffa. Hittills enda förlusten men en mycket stark andra plats i gruppen inför morgondagens avslutande match mot Lundagård.

Våra yngsta tjejer på plats, F01, vann två matcher igår men idag blev det två förluster. Både Kungälv och Ankaret var för dagen starkare. Imorgon avgörande match mot Sävehof om a-slutspel eller ej. A-slutspel eller hur tjejer!

Bra spel även idag och imorgon avgörs det var man spelar vidare de avslutande dagarna. A- eller b-slutspel? Lycka till, nu kör vi så det ryker!

Skribent: Thomas Hedlund

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link