Hoppa till sidans innehåll

Alla hejar på Göksten :-)

04 JUL 2013 19:05
Bra resultat för Gökstens lagen kan konstateras när gruppspelet i Partille Cup avslutades idag. Fem av sex lag till a-slutspel och övertygande spel och resultat på flera håll vilket bådar gott inför slutspelet.
  • Skapad: 04 JUL 2013 19:05

Några av lagen var nästan eller helt klara för a-slutspel redan inför sista gruppspelsmatcherna. Ett lag som inte var det var yngsta gänget på plats, F01.

Avgörande match mot Sävehof om en plats i a-slutspelet. En tuff batalj och när röken skingrats stod Göksten som segrare, yes vi vann, och stort segerjubel bröt ut. Imorgon väntar Varup från Danmark i 16-dels final och vi tror på bra vinstchans.

F00 imponerade mot H71,Föröarna. Vinst med klara siffror efter ett mycket imponerande spel. Alla var duktiga med extra plus för Cornelia och Thilda i mittförsvaret. Spårvägen väntar i 16-del och vi tror på bra vinstchans!

F99 hade två enkla matcher matcher att spela av under dagen. Vinster mot Skedsmo och H71 innebar en andra plats i gruppen. Samma poäng men sämre målskillnad innebär att F99 för spela 32-del mot Önnered imorgon bitti. Vi tror på bra vinstchans!

F98 inledde dagen med vinst mot polska Karczew som följdes upp med klar vinst mot Näsby i spel om gruppsegerna. En relativt enkel resa fram till gruppseger och 16-delsfinal. Vilka de får möta där avgörs imorgon förmiddag. Men oberoende motstånd tror vi på klar vinstchans.

F97 lag 1 hade inga problem under sista dagens gruppspel heller. Även om Sävehof bjöd lite motstånd så har laget gått fram som en bulldoser i gruppen. De avslutade med 18-4 mot norska Nit/Hak i gruppepilogen. Deras motståndare i 16-delen avgörs i en 32-del match men vi tror på bra vinstchans vilka än som står på andra planhalvan.

Enda laget till b-slutspel blev F97 lag 2. Idag förlust mot Larvik innan de avslutade gruppspelet snyggt med en vinst mot franska Mene, 17-9. Ingen motståndare utsedd här heller men 16-del väntar hur som helst. Vi tror på bra vinstchans.

Mycket starkt gruppspel av våra lag med två gruppsegrar och fem av sex lag till a-slutspel. Imorgon tuffar det givetvis till sig men vi tror på att alla lag spelar även på lördag! Lycka till, vi håller tummarna och tror på bra vinstchans för alla lag:-)

Roligt och utvecklande för våra lag att få möta nya och i flera fall motståndare från andra länder och kontinenter. Annan handbollsfilosofi vilket ger en bredare erfarenhet som man kan ha nytta av i framtiden.  

Gökstens samtliga Partille resultat hittar ni på Gökstens matcher

Skribent: Thomas Hedlund

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link