Hoppa till sidans innehåll

Seger i jämn match!

06 NOV 2014 10:38
Tjejerna drog det längsta strået i gårdagens nagelbitare mot NKIK. Matchen var jämn, fysisk och gastkramande hela tiden.
  • Skapad: 06 NOV 2014 10:38

Publik, spelare och ledare slets mellan hopp och förtvivlan i 60 minuter igår. Det dröjde ca 4 minuter innan nollan spräcktes av Madde K och Göksten tog tag i taktpinnen målmässigt och ledde med 5-3 innan NKIK tar över rodret och gör 4 raka. Resten av första halvlek är ett ställningskrig där lagen byter mål med varandra innan NKIK gör ett miniryck och tar ledningen med 12-10 med 45 sekunder kvar men på något märkligt sätt lyckas Göksten göra 2 mål de sista 45 sekunderna och ack så viktiga mål. Halvtidsresultatet skrivs till 12-12.

I andra halvlek gör NKIK två raka innan deras M9 Josefine Römert Nockmar åker på ett direkt rött, sådana situationer kan alltid diskuteras, ibland blir det rött ibland blir det 2 min, denna gången kom det röda kortet fram. Göksten gör 3 raka mål och återtar kommandot i matchen. Ett kommando de aldrig släpper helt även om NKIK är uppe i oavgjort ett par gånger så är de aldrig förbi utan Göksten behåller ledningen med ett eller två mål. NKIK kvitterar med 1,5 minut kvar till 20 lika och med en minut kvar gör Karin mål vilket visar sig bli vinnarmålet.

Detta var en match som inte är bra för de personer med svagt hjärta men härligt efteråt när det blev gul/svart seger!

Vi fick se 3 bra målvakter i matchen, i hemmalaget Ida Lundquist i första halvlek och hemmadebuterande Jessica Fredriksson i andra samt i NKIK Mikaela Björk fd Skullman,

Till matchens lirare valdes i hemmalaget Jennifer Wallin och i bortalager just målvakten Mikaela Björk.

Målskyttar Göksten:Madde K 8 (1), Mia 6, Karin 3, Jempa 3, Petro 1

Nu ser vi fram emot nästa hemmamatch som är redan på lördag kl 14.00 mot eRPing, VÄLKOMNA DÅ!

Forza Göksten!

Skribent: Christian Andersson

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link