Hoppa till sidans innehåll

Seriematcher och turneringar!

21 NOV 2014 11:10
Under helgen så kommer det vara både seriematcher och turneringsspel för våra lag. 2 hemmamatcher står på programmet i Ellfolk under lördagen och det är spel i Karlstad och Hellton Cup för 2 av våra lag.
  • Skapad: 21 NOV 2014 11:10

På lördagen spelar först A-flickorna i Stockholmsserien mot Gustavsberg kl 11.30 och efter dem spelar Damerna kl 13.15 mot Tyresö Strand. Tyresö Strand är utvecklingslaget till Tyresö som spelar i Elitserien under ledning av Gökstensbekantingen Thomas Hedlund. Det kommer bli en tuff fight så det gäller att folket går man ur huse och stöttar våra tjejer i denna match som faktiskt är den sista hemmamatchen för dem innan jul.

I Karlstad så går Hellton Cup av stapeln under helgen och våra F01 och F03 åker upp för att försvara den gul/svarta fanan. Att spela turnering är alltid ett kul avbrott i seriespelslunken, kul att möta andra lag som man oftast inte möter annars.

Ni som inte kan vara på plats i Karlstad under helgen kan följa tjejernas framfart via denna länken, det är FB2 och FC2 ni skall titta på under "lottning/spelprogram"

http://helltoncup.se/

Lycka till allihopa!

 

Forza Göksten!

Skribent: Christian Andersson

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link