Hoppa till sidans innehåll

Sorti i U-SM för F99

03 FEB 2014 09:34
F99 lyckades inte göra A-flickorna sällskap till Jönköping men det var inte långt ifrån att de lyckades. Det blev tyvärr förlust igen mot Skuru i en avgörande match som grusade förhoppningarna om avancemang.
  • Skapad: 03 FEB 2014 09:34

Tjejerna gick obesegrade genom sitt gruppspel genom vinster mot Arbrå 18-14, Öjeby 19-12 och Cyrus 16-12. I samtliga dessa matcher visade tjejerna upp ett bra försvars och målvaktsspel med snabba omställningar. De skapade väldigt många fina och bra lägen som inte alltid omsattes i mål. Det precis likadant mot Skuru i den första matchen i play off-gruppen att det var ett väldigt bra försvars och målvaktsspel och tjejerna skapade väldigt många lägen men bollen ville inte in utan det blev förlust med 13-11. Nu var tjejerna tvungna att vinna med minst 5 bollar mot storfavoriten Åkersberga och tyvärr orkade tjejerna in mentalt i denna 3:e match för dagen utan det blev förlust med 21-13. Tycker de har gjort ett väldigt bra U-SM och skall vara stolta och nöjda över att tagit sig så långt som de gjort! Nu gäller det att ta nya tag och träna vidare för handbollen fortsätter många år till för dem.BRA JOBBAT tjejer och ledare!

För övriga Gökstens lag i farten under helgen gick det som följande:

Damerna var uppe i Huddinge för en tuff och svår bortamatch. Lite sjukdomar störde men de som spelade krigade på riktigt bra och gav aldrig upp. Det blev förlust med 26-25 efter underläge med 5-6 bollar i mitten av andra. Serien är otroligt jämn så det finns fortfarande chans på kval för tjejerna, vilket vore en stark bedrift.

Våra F03 var i Västerås för match mot VästeråsIrsta och efter ett bra försvars och målvaktsspel och ett rörligt och bra anfallsspel blev det vinst med 14-4. F02 mötte Strängnäs i F02/01 serien och det är roligt att se dessa tjejer fightas mot motsråndare som både är ett och två huvuden större. De ger aldrig upp utan kör på hela tiden, tyvärr denna gången blev det förlust med 8-26. Även våra F01 mötte VästeråsIrsta för typ hundrade gången denna säsong känns det som. Här blev det vinst med 25-5 efter att ha spelat ett tufft och aggresivt försvarsspel och med bra mv som gjorde att det blev en del kontringsmål. Bra spring i benen hos tjejerna. Helgens sista match i Ellfolk var A-flickorna mot Spårvägen i Stockholmsserien. Även här var det ett bra försvars och målvaktsspel som lade grunden till segern som skrevs till 25-19.

Nu tar vi nya tag mot nya matcher och utmaningar!

Forza Göksten!

Skribent: Christian Andersson

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link