Hoppa till sidans innehåll

Sportlovstider eller är det OS-tider?

21 FEB 2014 09:23
Förra helgen och även denna helgen är det lugnt på matchfronten för våra gul/svarta lag. Det är nog för det är sportlov för inte kan det vara så att klubbarna frilagt för OS :)?
  • Skapad: 21 FEB 2014 09:23

När man suttit och sett OS har man verkligen sett att det är små marginaler inom idrotten oavsett sport. Att se Lag Edin missa en brittisk sten med typ ett frimärke eller när Viktor, skicrossåkaren, ramla och tillsammans med en annan glida över mållinjen bara för att se att den andra var före med en arm, det är små marginaler kan man lugnt säga. Så är det även i handboll, man är på väg ikapp, en missad passning och plötsligt är matchen kanske borta.

Ikväll möter våra damer Lindesberg på bortaplan och trots förlusten senast lever verkligen chansen för att få kvala uppåt för våra. I höstas när lagen möttes i Ellfolk var det en jämn batalj som slutade 17 lika. Nu måste undertecknad säga att våra tjejer har tagit ett ytterligare stort kliv in i seniorkostymen efter det och blivit mer "rutinerade" men idag kommer de att möta ett lag med än mer rutin så det kommer bli en tuff match. Som det ser ut för båda lagen så är varje poäng viktig, vi för att ha chans att kvala uppåt och Lindesberg för att skaka av sig lagen bakom sig.

Ca kl 21 ikväl vet vi hur det har gått i Lindesberg samt om det blivit fler medaljer i OS för våra deltagare. För i detta OS är det våra deltagare :)

Forza Göksten!

Skribent: Christian Andersson

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link