Hoppa till sidans innehåll

Till helgen smäller det!

13 MAR 2014 14:01
Jönköping är samlingsplatsen för Sveriges 8 bästa kill- och tjejlag i de tre olika klasserna som är med i U-SM. Göksten är representerat även detta år och nu är det A-flickorna som skall försöka försvara sitt guld från 2012.
  • Skapad: 13 MAR 2014 14:01

Att pulsen börjar öka på spelarna, ledarna och inte minst föräldrarna går inte att ta miste på nu när det närmar sig finalspelet. Att vara bland Sveriges 8 bästa lag är en bra prestation även om man som konsulent vill se att utbildning går före resultat. Det viktigaste i en klubb det är att få fram spelare till seniorlagen men om man kan kombinera dessa båda saker är det ju ypperligt :).

Man kan hoppas att deras spel i div 2 kommer ge utslag en helg som denna, de har fått spela en mer fysisk handboll, lite mer gris, för att stå emot seniorerna och det kan man hoppas ge resultat denna helgen mot jämnåriga.

De har ett så jämnt lag att de inte står och faller med en eller två spelare utan alla i truppen kan gå in och leverera på en hög nivå och det är en stor fördel kontra många andra lag.

Matcherna för dem i gruppen är enligt följande: Fredag kl 17.00 mot H43, Lördag kl 8.30 mot Tumba och kl 13.50 mot Torslanda. Blir det semifinal så spelas den också på lördagen kl 19.30 och final och placeringsmatcher går på söndagen.

Har ni inte möjlighet att vara på plats så finns det livescorerapportering på Svenska Handbollsförbundets hemsida. Ni som är kvar hemma kan bege er ut till Ellfolk på söndag för att se våra F01, F02 och F03 spela seriematcher med start 10.30 eller gå ner i Sporthallen i Eskilstuna på lördagen för att bevittna F06, F07 och P07 spela Minicup, jag kan garantera er en underbar lördag om ni går dit!

Vi håller stora tummar för vårt gulsvarta gäng samt även för de två andra lagen från bygden, Guif´s herr och damjuniorer att denna helgen går i Torshälla/Eskilstunatecken!

Forza Göksten!

Skribent: Christian Andersson

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link