Hoppa till sidans innehåll

Tränaren fick ordet!

05 DEC 2014 15:25
Jag gav Linda i uppgift att summera resan till Lindesberg igår med damerna och här kommer hennes reflektioner och tankar.
  • Skapad: 05 DEC 2014 15:25

"16.00 lättade vi från Elfolk för att åka till Lindesberg och spela vår sista div 2 match för säsongen.

Som vanligt ett glatt gäng som kommer på bussen. Fullt liv och fnissande i 20-30 min sen blir det tvärtyst och alla hårdsover.

De har inga problem med att slappna av i alla fall……

Väl framme i denna fantastiska arena står Peter och bara dreglar när han får se deras tvättrum och vilka stora och effektfulla tvättmaskiner de har, och som han utryckte sig

”Detta är en materialares våta dröm”

 

Nog om det matchen drar igång 19.15 med gott om publik och som vanligt en trogen föräldraskara som hejar på våra tjejer.

Lindesberg tar snabbt ledningen och vi har inte riktigt vaknat till liv efter resan och kanske lite extra tungt en vardagkväll.

Efter 5 minuter landar Karin oturligt på foten och blir borta resten av matchen med foten i högläge.

I samma veva kommer vår upphämtning och snart är vi i ledningen för första gången i matchen. Härifrån vägrade vi att bjuda in dem i matchen och drygade
sakta men säkert ut siffrorna.

Vårt försvarsspel var riktigt riktigt bra och som ni alla handbollskunniga vet är det där man lägger grunden till ett fint kontring och anfallsspel.

Alla jobbade lugnt inom sina zoner men riktigt hårt. Det tog långt in i andra halvlek innan vi släppte in det första 6m målet i matchen, säger en del om hur tighta vi var.

Med bra försvarsspel hade även våra målvakter en fin resa mellan målstolparna.

Lindeskolan försökte med att punkta bort Mia för att undvika ett starkt orosmoment i vårt anfall men istället klev spelare som bla Jempa, Madde och Malin Maarianen fram.

Lagarbetet måste lyftas fram idag där allt från en skadad Karin som låg vid sidan och hjälpte spelarna till hela bänkens engagemang och sist men absolut inte minst en het coach i form av Lili.

Vet inte vad hon hade käkat men shit vad taggad hon var, man såg verkligen horna växa fram i pannan……hon skulle absolut inte åka från hallen utan 2 p……underbart!

Resan hem blev såklart lätt och toppades med en fantastisk god Carbonara!

Nu mobiliseras all kraft och energi till nästkommande helgs JSM steg 3 med en klar målsättning att ta oss vidare till steg 4."

//Linda

Målskyttar: Madde 8, Jempa 7, Mia 4, Hanna 1, Petronella 1, Malin 1

 

Skribent: Christian Andersson

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link