Hoppa till sidans innehåll

Tredje raka cupvinsten för F99

06 MAJ 2012 21:26
Under lördag vann F99 Myrsloken Cup i Eskilstuna och vann därmed sin 3:e! raka cup. Laget som utvecklats enormt vann cupen efter vinster mot Bolton, NKIK, HK71 och avslutningsvis över Guif. Grattis igen tjejer!
  • Skapad: 06 MAJ 2012 21:26

Från lagets egna hemsida kan läsas nedan:

3 Turneringar , 3 helger i rad och 3 GULD i rad !!!

Vi ställde upp med det bästa laget någonsin i Katrineholm Cup (trots Towe i gips och Elina sjuk) och krossade allt motstånd. Bitvis spelade vi bländande och en motståndartränare undrade om vi var Sveriges bästa -99 lag ? Nej inte än, svarade jag.

Helgen efter åker vi till Bohus Cup, där väntade bra motstånd och vi fick ett tungt avhopp pga sjukdom ( Julia). Men inställningen var på topp och försvaret var riktigt svårforcerat, vilket blev räddningen när det hackade i anfallsspelet. Superplus för våra kyliga huvuden i de jämna matcherna, som gör att vi tar hem det andra guldet i rad.

Inbjudningsturneringen Myrsloken blev säsongens avslut. Bolton, HK 71, NKIK och Guif bjöd på motståndet. Vi hade lite svårt att tända till, kanske är förståligt efter alla matcher de senaste cuperna. Hursomhelst reder vi ut matcherna och avslutar dagen men kanonspel och vinst i Cupen.
Ni är så jäkla härliga tjejer på OCH utanför planen ! Man är toknöjd som tränare när man ser hur ni utvecklas och växer efter varje cup. Ni har en grym spelglädje och en inställning till sporten som är superb.

I dagsläget är det inte många -99 lag i landet som rår på oss, men vi ska använda den positiva energin till att träna mer,bättre och oftare för att ta oss ännu längre.
Njut av detta nu, ALLA har dragit sitt strå till stacken så håll huvudet högt allihopa !! Gör något annat än handboll kommande vecka så kör vi så det ryker sen, vi har ju Järnvägen Cup kvar.

Tack till Super Frida, Mange och Micke Högfors. Även till föräldrarna som lånar ut era tjejer, och är med och hejar på i med och motgång.

 

/Mogge

Skribent: Thomas Hedlund

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link