Hoppa till sidans innehåll

Två hemmamatcher i helgen för A-laget!

14 FEB 2014 11:14
Denna helg så spelar våra damer 2 hemmamatcher. På lördagen tar de emot Skogås, som ligger en poäng före oss, och på söndag tar vi emot serieledarna (kanske seriesegrarna) Linköpings Lejon.
  • Skapad: 14 FEB 2014 11:14

Efter dessa två matcher visar det sig nog om vi kan fortsätta att blicka uppåt eller inte. Tjejerna har gjort en fantastiskt bra säsong så här långt, högt över alla förväntningar inför säsongen. De har visat upp att de klarar av att spela seniorspel på denna nivån trots sin ungdom (Madde F inte inräknad nu :)).

Skogås började serien lite segt men har spelat upp sig rejält och är det enda laget som slagit Linköpings Lejon så här långt. Förra mötet mellan Göksten och Skogås slutade med Skogås seger med uddamålet 24-23 så det är dags för revansch nu!

Söndagens match är mot serieledarna Linköpings Lejon, ett lag som kanske redan nu avgjort serien. De har en del rutinerade spelare som har gjort livet surt för många i denna serien i år bla har de två gamla Eskilstunabekantingar Camilla Skogh i mål (fd Eskil) samt Karin Detlofsson, en gammal Gökstensspelare. Hoppas få se dessa båda på plan på söndag.

Anledningen till att det är två matcher denna helgen är att matchen mot Linköping låg när det är finalspel i U-SM och då förbundet inte har frilagt den helgen så fick vi hitta ett annat datum och det blev nu.

 

Forza Göksten!

 

Skribent: Christian Andersson

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link