Hoppa till sidans innehåll

U-SM för F99 och annat smått och gott!

31 JAN 2014 09:49
Till helgen så kommer våra duktiga F99 att bege sig till Åkersberga för att försvara Gökstens färger i U-SM flickor B. Laget har en hög högsta nivå så det är bara att ge järnet för att försöka göra A-flickorna sällskap i Jönköping.
  • Uppdaterad: 18 MAR 2016 09:49

Att spela U-SM för B-flickor är för många det största man gjort i sin handbollskarriär och en stor höjdpunkt i densamma. Tror många än i dag kommer ihåg sina matcher där, med glädje eller bestörtelse :). Tjejerna har hamnat i samma grupp som Arbrå, Öjeby och Cyrus. 2 lag går till en ny grupp där man tar med sig poängen mot det laget i sin egen grupp och sedan möter de två från den andra gruppen som gått vidare. I den andra gruppen spelar Skuru, Önnered, Lillpite samt arrangerande Åkersberga. På förhand är Åkersberga en av de stora favoriterna till att vinna finalspelet i Jönköping men större björnar har ju fällts :). Tjejerna slog dem bla i Skurucupen i höstas så ingetnting är omöjligt som Gunde Svan säger men först och främst gäller det för tjejerna att ta sig till extra gruppen och där kan allt hända.

Gökstens matcher:

Lördag kl 13.45 mot Arbrå

Lördag kl 18.45 mot Öjeby

Söndag kl 12.45 mot Cyrus

Därefter följer extra gruppen som tjejerna förhoppningsvis spelar!

Har ni inte möjlighet att vara på plats i Åkersberga så klicka på länken nedan för att se matcherna på webben.

http://www.laget.se/AHKUSM/Page/186967

Lycka till tjejer och ledare! Ni kan om ni vill!

Övriga Gökstenslag som spelar i helgen är, på lördag, vårt A-lag som möter Huddinge i en tuff men inte omöjlig bortamatch kl 16.30, kör hårt och visa samma spel som i helgen så fixar ni det!

På söndagen är det 3 matcher i Ellfolk med start 10.30 då F02 tar emot Strängnäs och sedan kl 12 möter F01 VästeråsIrsta, dagen avslutas med match för A-flick i Stockholmsserien mot Spårvägen kl 15.45. F03 beger sig till Västerås för match mot VästeråsIrsta kl 13.00.

Se till att uppleva handboll när den är som bäst, live i en hall!

Forza Göksten!

Skribent: Christian Andersson

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link