Hoppa till sidans innehåll

U-SM och några bortamatcher!

13 MAR 2015 10:37
Till helgen är det dags för U-SM steg 4 för våra A-flickor. Det är en tuff och krävande helg för att ta sig vidare till finalspelet och topp 8.
  • Skapad: 13 MAR 2015 10:37

Att ta sig till ett finalspel i U-SM i handboll har aldrig varit lätt men nu är det verkligen inte lätt då de styrande har beslutat sig för att göra en extragrupp på söndagen för att man skall ta sig vidare. Att spela 5 st tuffa fulltidsmatcher inom loppet av ca 30 timmat är inget som kan vara helt genomtänkt rent fysiologiskt men nu är det så och då är det bara att ta tjuren vid hornen och köra :)

Göksten börjar på lördag kl 10 mot Gustavsberg och spelar sedan 16.30 mot Enköping. Båda dessa matcher går i Tumba Idrottshus. På söndagen är det Kärra som står för motståndet kl 10.10 i Malmsjäskolans Sporthall. Det gäller att bli etta eller tvåa i gruppen för att få chansen att spela den där extragruppen. Man tar med sig resultatet från det laget som följer med från gruppen. I den andra gruppen finns arrangerande IFK Tumba, Guif, Lillpite och Arbrå. Det är start 12.50 eller 14.00 beroende på vilken placering det blir i gruppen. Match 2 i extragruppen går 17.40 eller 18.55 och alla dessa 4 matcher går i Tumba Idrottshus.

Vill ni följa alla resultat från steg 4 så gör det via denna länken:

https://www.svenskhandboll.se/USM/Resultat1415/FlickorA/FlickorASteg414-153/

 

Det går även att se matcherna via denna länk (vet ej om det är gratis eller inte):

https://ifktumbahandboll.solidtango.com/

Lycka till alla spelare och ledare!

 

Det är även andra Gökstenslag som är i farten i helgen med sina seriespel. På lördag spelar F03 ett sammandrag i Hallsberg mot Järnvägen och IFK Mariefred. De spelar första matchen kl 10 och andra kl 12, båda i Sydnärkehallen.

F02 beger sig till Kohlswa på söndag för att spela där kl 15.

Alla lagen är i slutet av sina serier alt redan har färdigspelat dem. Återkommer med en sammanställning av serieresultaten.

Nu laddar vi för en intensiv handbollshelg som kryddas med Mellofinalen imorgon kväll!

Forza Göksten!. 

Skribent: Christian Andersson

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link