Hoppa till sidans innehåll

Vinst för damerna mot Skogås!

09 MAR 2015 11:25
I lördags så vann damerna den svåra bortamatchen mot Skogås och nu är det bara en match kvar i serien hemma mot Järnvägen.
  • Skapad: 09 MAR 2015 11:25

Då det inte finns någon EMP från matchen så vet jag i skrivande stund bara slutresulatet som skrevs till 25-21 i Gökstens favör. 

Serien är rekordjämn och många lag kan knipa kvalplatsen till Div 1 efter direktavancerande Tyresö Strand. Då det förr om åren varit lag som inte velat ta steget upp så vet man inte hur det blir i år förrän på måndagen efter sista omgången. Jag kan tycka att man skulle kunna lösa detta innan serien är slut bara genom att höra med lagen innan serien är färdigspelad om de vill gå upp/kvala istället för som nu efter den är färdigspelad. Förra året tackade Linköpings Lejon nej till direktplatsen långt efter att deadline egentligen var och att då få ett "straff" på dubbla anmälningsavgiften nästa år är i mina ögon rent för lindrigt "straff". Förra året fick ju Gustavsberg kvala bara för att Lejonen inte sa till i tid och då fick de en extra kostnad med fler resor och domarkostnader som de inte skulle haft om det varit klart innan serien slutade.

En match återstår för damerna och det är nästa lördag kl 18.00 mot Järnvägen och efter det vet vi (förhoppningsvis) om det kommer bli kval eller inte för tjejerna.

Forza Göksten!

Skribent: Christian Andersson

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link