Hoppa till sidans innehåll

Vinst i premiären!

29 SEP 2014 14:22
Damerna tog en stabil och säker seger i den svåra bortamatchen mot Järnvägen i helgens seriepremiär!
  • Uppdaterad: 18 MAR 2016 09:49

Som jag skrev inför matchen där jag tryckte på några saker som sett bra ut under försäsongen försvarsspelet i kombination med målvaktsspelet skull bli avgörande i denna match och för en gångs skull blev det rätt!

Ett tufft försvarsspel med Jempa som drivande och general bakåt tillsammans med ett stabilt målvaktsspel av Ida gjorde livet surt denna lördag för Järnvägentjejerna. De slet för att försöka forcera den gulsvarta muren men gick bet gång på gång.

Framåt så blandade våra tjejer väldigt fina anfall med att ta lite för snabba avslut, ungefär som det ser ut i 99,9% av alla handbollsmatcher i hela världen! Mia, Karin och Madde visade "rutin" framåt och var de som visade framfötterna i anfallsspelet.

Härligt att börja med en seger i premiären!

Målskyttar: Mia 8, Karin 7, Madde 5, Jempa 2, Malin M 2, Hanna 1, Petro 1.

 

I Stockholmsserien blev det förlust för våra tjejer i den svåra bortamatchen mot Rosersberg med 22-18 efter gulsvart ledning med 13-10 i paus.

I första halvlek gör vi den bästa halvlek vi gjort i år med ett bra försvars och målvaktsspel och bra satsningar framåt. Tyvärr kommer vi av oss i den andra samtidigt som Rosersberg spelar ett tuffare försvarsspel coh kommer med bättre tryck i anfallen. Vi tar med oss första halvleken och jobbar vidare mot våra uppsatta mål.

 

Forza Göksten!

Skribent: Christian Andersson

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link