Hoppa till sidans innehåll

Tuff bortamatch för damerna och U-SM

21 OKT 2016 14:56
Till helgen drar U-SM igång för den yngsta tjejklassen och våra tjejer beger sig till Roslagen och Rimbo för sitt gruppspel. Lite längre resa är det för damerna som imorgon, lördag, åker till Hudiksvall för att möta seriefavoriten Strands IF.
  • Skapad: 21 OKT 2016 14:56

Damerna har en av de tuffaste bortamatcherna i serien imorgon då de styr kosan mot Hudiksvall och Strands IF. Strand är ett lag som många tror kommer vinna serien. De har varit nära att ta steget upp de senaste två åren efter degraderingen från Allsvenskan. De har många bra spelare så det är svårt att fokusera bara på en så det gäller att tjejerna visar samma tålamod som de två senaste matcherna och fightas för varje boll över hela banan. Vårt unga lag lär sig hela tiden hur det är att spela i div 1 och det kommer bli bättre och bättre ju fler matcher de får i kroppen! Vi ser fram emot denna matchen och att få mäta krafterna med seriens kanske bästa lag!

Våra B-flickor spelar för första gången U-SM och det gör de i Rimbo. De möter Sollentuna 1 på lördag kväll och sedan Sannadals SK och Rimbo HK på söndagen. Som vanligt går ettan och tvåan direkt till steg 3 medans övriga i gruppen får spela steg 2. 

Vill ni följa tjejernas framfart via datorn så gå in via denna länken och kolla:

https://www.svenskhandboll.se/Handbollinfo/Tavling/SerierResultat/?Season=2016&District=2100&Series=1600807

Lycka till både i Hudik och Rimbo!

Forza Göksten!

Skribent: Christian Andersson
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link