Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Den 18/11 informerade Elin Johansson, chefsjurist på RF, om hur ändringen i covidlagen påverkar idrotten.
 
19 februari arrangeras idrottsgalan på Wisby strand igen! Idrottsledare, aktiva, föreningar och evenemang som håller igång idrottsrörelsen kommer att hyllas. Det blir en extra stor gala med utdelning av 2020- och 2021 års priser.
 
Folksam Ledarcamp är ett läger som inspirerar och stimulerar unga ledare att fortsätta utvecklas inom idrotten.
 
Fredagen 24 september arrangerar Riksidrottsförbundet Idrottens dag i skolor över hela Sverige. På Gotland deltar elva skolor:
 
Projektet Gotland OUT ska stärka förutsättningarna för ökad hållbar outdoor-turism på Gotland under lågsäsong.
 
Vårt kursprogram för hösten är klart!
 

Evenemangsstöd

(2021-08-11 06:55)
Syftet med evenemangsstödet är att underlätta för arrangörer av evenemang att kunna planera för evenemang som ska genomföras under perioden juni-december 2021.
 
Göran Hellgren är tillsammans med Martin Voest ny vid rodret för att driva projektet Gotland OUT. En söderkis och en hemflyttad gotlänning – båda med bred erfarenhet och massor av idéer för hur hållbart friluftsliv kan bli en stark besöksanledning.
 
Region Gotland erbjöd en miljon kronor i temporärt verksamhetsstöd att fördela till de gotländska idrottsföreningarna. Även vid andra ansökningstillfället 30 juni blev responsen stor – tjugofem ansökningar fick RF-SISU ta ställning till.
 

IIGA 5k Challenge

(2021-07-05 11:45)
Eftersom NatWest International Island Games på Guernsey inte kunde arrangeras denna sommar som planerat har International Island Games Association (IIGA) skapat en utmaning. Utmaningen är att gå eller springa 5km mellan den 3 och 9 juli.
 
RF-SISU Gotland fick av Sparbanksstiftelsen Alfa 47 600 kronor att fördela till de gotländska idrottsföreningarna. När ansökningarna nu är genomgångna och behandlade får fem föreningar medel att använda i sin verksamhet.
 
RF-SISU Gotland fick av Sparbanksstiftelsen Alfa 47 600 kronor att fördela till de gotländska idrottsföreningarna. När ansökningarna nu är genomgångna och behandlade får fem föreningar medel att använda i sin verksamhet.
 
Gotland har en stark skyttetradition. Skidåkning inte lika mycket. Nu har Svaide Roma SOK kombinerat de båda sporterna och tagit in skidskytte i sin verksamhetslåda. Klubben har för avsikt att börja försiktigt för att få koll på intresset.
 
Det blir äntligen en Idrottens Ö-sommar igen. Efter ett års pandeminedstängning öppnar idrottsgotland – nu med några nytillskott i utbudet. Idrottens Ö har genom åren varit en viktig kugge för besöksnäringen med ett flertal läger och tävlingar.
 
Region Gotland erbjöd en miljon kronor i temporärt verksamhetsstöd att fördela till de gotländska idrottsföreningarna. Responsen blev stor – trettioåtta ansökningar landade på RF-SISU Gotlands bord att ta ställning till.
 
12

Postadress:
Golden Girls BK - Bowling
Lisbeth Stenström, Akebäck Hägdarve 103
62192 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: lisbeth@startportal....

Se all info