Hoppa till sidans innehåll

Medlemskap


Du har kanske läst om vår klubb eller blivit tipsat av en vän? Eller du är nyfiken på en prova-på aktivitet, antingen för fridykning eller apparatdykning? Då vänder du dig till din kontaktperson. Oftast är det en av våra góa instruktörer som kan berätta mycket mer!

När du sedan bestämmer dig för att bli medlem kommer din kontaktperson/tränare/utbildare att registrera dig i systemet. Då får du ett mejl med en länk för inloggning. 

Samtidigt betalar du medlemsavgiften på klubbens Bankgiro (378-3636), glöm inte att ange namn, personnummer, mobilnummer och e-post! Om du ska följa med på en utfärd och inte har fått din inloggning än, kontakta vår ordförande Maria Berntsson.

Då kassören har fått in din betalning kommer hen att aktivera ditt medlemskonto här på hemsidan så att du kan ta del av all information och vara med i våra aktiviteter. För snabbaste handläggning bör du skicka dina kontaktuppgifter per e-post till This is a mailto link . Ange också om du är apparatdykare eller fridykare eller både och.

Medlemsavgiften för 2022 är nu fastställd av årsmötet.
Grundavgiften är 390 kr för senior samt 150 kr för junior samt där till en obligatorisk Sport & Fridykaravgift. enligt nedan.

Total avgift för 2022:
(inkl medlemavgoft och obligatoriskt sport & fridykaravgift)

- Senior totalt 1400 kr 
- Junior 850 kr ( upp till det år man fyller 18år)
- Familj totalt max 3250kr (Skriven på samma adress)

Avgiften inkluderar Medlemsavgift till GVSDK samt SSDF. Denna är man ej berättigad att få tillbaka som friskvård.

GVSDK tar ut en medlemsavgift om 100 kr/ senior samt 50 kr /junior
SSDF tar ut en avgift om 290 kr för senior och 100 kr för juniorer. 
(Summan till SSDF dra ni av från totalbeloppet om ni redan är medlem i annan SSDF ansluten förening, notera detta samt vilken klubb vid inbetalning)

Utöver ovan tillkommer är en obligatorisk sport & fridykaravgift som berättigar till deltagande i träningsverksamheten och dykutfärder i klubbens regi och det är denna del ni kan söka friskvård för. Önskar du ett friskvårdsintyg kontktar du kassören per e-post till This is a mailto link  

Sport & Fridykaravgiften för 2021 är: 
Helår: 1010 kr för senior och 700 kr för junior.
Från 1/9: 505 kr för senior och 350kr för junior.Men ordinarie avgift enligt ovan.

Total blir det då 895 kr för senior samt 500kr per junior efter 1 september.
(390+505=895 samt 150+350=500)
 

Notera att:

Vissa aktiviteter inom klubbens regi kan innebära extrakostnader vilket i så fall anges vid inbjudan till aktiviteten.

Medlemskapet betalas alltid för ett helt kalenderår och ska vara klubben tillhanda senast den 30 januari. Ett undantag är när du nyansluter dig på hösten, efter 1 september.

Om man går med i kubben under september eller senare på hösten betalra man hela medlemsavgiften och halva sport & fridykaravgiftoch avgiften.

Junior är du fram tills du fyller 18 år.

Är du redan medlem i en annan SSDF-ansluten förening så minskas avgiften med den aktuella SSDF-avgiften (för 2021: 290,- för seniorer och 50,- för juniorer).

Uppdaterad: 04 DEC 2019 10:52 Skribent: Håkan Alnebratt
E-post: This is a mailto link

Hitta oss på Facebook:

Postadress:
Götaverkens SDK - Sportdykning
Talattagatan 1.
42676 Västra Frölunda

Besöksadress:
Talattagatan 1
42676 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 031127122
E-post: This is a mailto link

Se all info