Hoppa till sidans innehåll

Aktuellt i GVSDK

30 MAJ 2022 21:02
Glad dyksommar!
  • Skapad: 30 MAJ 2022 21:02

Här nedan finner du kort information om vad som är på gång i klubben.

50-års firandet
I år firar klubben 50 år. Vi planerar att fira detta lite extra den 15 oktober. Vill du vara med och planera för dagen/kvällen? Hör av dig till festkommittén med ett mail till This is a mailto link.

Fridykning
Den 11 juni är det avslutning för fridykningen, för både barn och vuxna. Det bjuds på fika och lite överraskningar. Träningen startar upp igen vecka 34 (lördag den 27 augusti). Klubben planerar för fridykarläger för de äldre barnen och ungdomar den 26-28 augusti på Skeppis (Skeppsholmen) precis utanför Lysekil. Mer information kommer.

Dykutfärder
Du som apparatdyker har säkert sett att det funnits möjlighet till avrostningsdyk och dyk från land vid Forssens camping vid Gullmarsfjorden. Vart fjärde år behöver vår dykbåt Vinan extra mycket omsorg. Hon har därför varit på Goteniusvarvet några veckor och fått rost borttaget och ny färg. Här i juni kommer hon åter att vara redo för dykfärder. Inbjudningar kommer via e-post och och information finns också på hemsidan.

Västkustrace
Även i år blir det Västkustrace i 4 eller 5 perioder. Inbjudan har gått ut och starttiden för intresseanmälan var här i morse, måndagen den 30 maj kl. 09:00. Intresseanmälan skickar du till: This is a mailto link

Utbildningar
Under hösten och våren har aktiva fridykare inom klubben fått möjlighet till certifiera sig enligt det nya systemet CMAS 1 Star Pool Freediver. Totalt har mer än 20 medlemmar gjort hela eller delar av utbildningen, under ledning av Christer Svanberg. Klubben planerar att erbjuda en-stjärnig CMAS-kurs för apparatdykning till hösten. Men information kommer.

Kompressor
Klubben har en kompressor som kan fylla luft i era flaskor. Med största sannolikhet kommer klubben bli beviljad bidrag som gör att vi kan köpa in en ny med större kapacitet till hösten.

Styrelsens arbete
Klubbens styrelse har möte ungefär en gång i månaden. Styrelsens protokoll hittar du på https://idrottonline.se/GotaverkensSDK-Sportdykning/Arkiv . För att komma åt dokumenten måste du logga in på sidan.

Med denna information vill jag passa på att önska dig som medlem en riktigt härlig dyksommar!
Styrelsen genom Maria Berntsson, ordförande

Skribent: Maria Berntsson
E-post: Adressen Gömd

Hitta oss på Facebook:

Postadress:
Götaverkens SDK - Sportdykning
Talattagatan 1.
42676 Västra Frölunda

Besöksadress:
Talattagatan 1
42676 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 031127122
E-post: This is a mailto link

Se all info