Hoppa till sidans innehåll

Kalender


GMOK:s öppna Natt-KM för barn och ungdomar


På torsdagsträningen springer vi alltså nattorientering, det går att springa i åldersklass eller i öppna klasser. Oavsett vilken klass du väljer så anmäler du dig här: https://eventor.orientering.se/Events/Show/38872 till själva träningen, senast tisdag kväll. Vill du springa öppen klass går det anmäla sig på plats men vi är tacksamma om ni anmäler er i förväg.

 

 I de öppna klasserna Mycket Lätt (vit nivå), Lätt (gul nivå) och Medelsvår (orange nivå) så kan man springa på egen hand, med en klubbkompis, förälder eller ledare. Du väljer själv när du startar i öppna klasser ( mellan 18.15 och 18.50). Är du osäker på vilken bana som passar dig så fråga en ledare! I åldersklasserna kommer det en startlista på onsdag kväll. Från stugan till start är det ca 900 meter. Vi har ingen gemensam samling innan träningen men ledare finns på plats från 17.45 och framåt.

 

Efteråt finns det fikaservering i stugan, eftersom bland annat Tolered-Utby OL gästar oss så har vi försäljning den här gången. Billiga priser, gratis saft, varm korv, mackor, bullar och kaffe utlovas. Bastun är också varm!

Plats GMOK-stugan i Skatås
Datum torsdag 25 november 2021
Starttid 18:00
Sluttid 20:00
Den här aktiviteten tillhör kalender "Ungdom 11 - 15+ Träning HT2021"
Detta är en återkommande aktivitet varje vecka torsdag till och med 2021-12-16

Postadress:
Göteborg-Majorna OK - Orientering
Calle Blomberg, Björkliden 3A
41727 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info