Hoppa till sidans innehåll

GIK - Lions 5 - 1

27 NOV 2017 00:44
Seger även i grundseriens sista match och tillika vår Sponsormatch.
  • Uppdaterad: 27 NOV 2017 00:52

Seger mot Lions HC från Strömstad med 5 - 1 ( 0 - 1, 3 - 0, 2 - 0 )

Söndagskvällens toppmöte tillika sponsormatch hade en första period där vi inledde lite trevande med ett tidigt boxplay vilket resulterade i ett baklängesmål direkt. Vi hade därefter möjligheterna att under två powerplay utjämna på tavlan, dock utan att få till det. 0-1 till gästerna efter första perioden.

Vad som sades i omklädningsrummet inför den andra perioden kan man bara spekulera i, men de 156 åskådarna på läktaren fick nu se ett helt annat GIK. Den gul-gröna maskinen hade vaknat. Redan inom loppet två minuter i andra så hade de våra återtagit matchen under kontroll med två snabba kassar. Från den vändningen och ända till full tid på tavlan, så såg det stabilt ut hela vägen igenom.

Skott 48 - 35

Målskyttar: John Sandholm 1, Emil Bihorac 1, Tomas Mathisen 1, Viktor Andersson 1, Kevin Börjesson 1.

Efter söndagskvällen seger kan man nu konstatera att GIK först gått genom åtta träningsmatcher och sedan fjorton matcher i grundserien med seger i samtliga. Det är ett gigantiskt klubbrekord.

Det är med stor ödmjukhet vi ser framemot AllTrean som starten den 10/12. Vi är väl medvetna om att det nu kommer att röra sig om betydligt tuffare motstånd där. Troliga motståndarlag för GIK i AllTrean blir Rönnängs IK, HC Lions, Mölndal Hockey, Skara IK, Nittorps IK, Hovås HC samt Hisingen IK.

Skribent: Marcus Hällsås
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 IdrottensBingo_GIK

 


Vill du bli
stödmedlem?
Anmäl dig här
så kommer ett
inbetalningskort
på 200 kr.


Vi samarbetar med 

Sisu_farg_30x15cm

Postadress:
Göteborgs IK - Ishockey
Göteborgs IK, Box 47058
40257 Göteborg

Kontakt:
Tel: +46705759393
E-post: This is a mailto link

Se all info