Hoppa till sidans innehåll

Tränarna tycker till inför seriepremiären 17/18

04 OKT 2017 00:15
Nu börjar äntligen serien efter en bra försäsong.
  • Skapad: 04 OKT 2017 00:15

Nu börjar äntligen serien efter en bra försäsong med ett antal fys- & ispass. Vi har spelat åtta träningsmatcher med mycket bra resultat där vi har vunnit alla matcher. Några matcher såg väldigt bra ut, ett antal matcher stundtals bra och två var väl sådär. Men det är ju så som träningsmatcherna brukar se ut. Vi har försökt att se till att jobbet framför eget mål och motståndarnas mål skall bli effektivare och hårdare. Sedan har vi pratat med gruppen om samarbete samt mycket prat sinsemellan lagdelarna och hur vi tillsammans vinner matcherna.

Laget känns väldigt bra, stämningen är bra, vi har både spets och bredd. Vi coacher kan ändra i laget efter våra motståndare om det behövs. Tyvärr har vi två långtidsskador på Bornius och Klingzell samt att Högnell har valt att spela för Hisingen. Lycka till säger vi från GIK.

Så vi runt laget är nöjda just nu... Men det är ju nu vi skall få ut det bästa av laget och varje spelare. Målsättningen är att nå Alltrean men också utbildning i allt från lagkänsla, bredden samt att vinna tillsammans. Är alla friska och klara för match så har vi fyra bra femmor och tre bra målvakter med både spetskompetens och bredd, samt bra lagegenskaper.

Vi har hamnat i en serie med ett antal "nya" motståndare som vi vet har presterat bra under många år. Vi börjar mot Uddevalla på Onsdag den 4 oktober och därefter sedan Skärgården den 6 oktober. Två tuffa lag direkt och det gäller att vara med från starten. Sedan blir det Rönnäng, Munkedal, Härryda, Lysekil och Lions innan serien vänder.

Som sagt det ser bra ut med laget. Det är ett proffsigt team runt laget där våra materialare gör ett fantastiskt jobb. Sedan gäller det att spelarna visar upp och spelar en bra och rolig hockey, då vinner vi tillsammans.

Hjärtligt välkomna till Isdala Palace…

// Tränarna

Skribent: Marcus Hällsås
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 IdrottensBingo_GIK

 


Vill du bli
stödmedlem?
Anmäl dig här
så kommer ett
inbetalningskort
på 200 kr.


Vi samarbetar med 

Sisu_farg_30x15cm

Postadress:
Göteborgs IK - Ishockey
Göteborgs IK, Box 47058
40257 Göteborg

Kontakt:
Tel: +46705759393
E-post: This is a mailto link

Se all info