Hoppa till sidans innehåll

VFKK kristallen 2020

19 OKT 2020 08:35
Helgen 17-18 oktober deltog klubbens A-åkare på VFKK Kristallen som arrangerades i Frölundaborg.
  • Uppdaterad: 19 OKT 2020 08:35

I tävlingsklassen U15A visade Agnes Ejnarsson upp ett stilrent kortprogram med fin kvalitet på programelementen. Hon åkte ett klockrent långprogram med Level 3 på både steg och piruetter samt en fin kombination med 2Lz. Agnes slutade på en fin 5:e plats i ett mycket starkt startfält. Stort grattis!

I juniorklassen hade klubben fem åkare med som deltog:

Lina Kullander som haft en bra träningsvecka bakom sig fick kämpa lite med tekniken i hoppen. Lina tränar fortfarande på att få rutin i nytt tävlingsprogram för säsongen. Lina slutade på en 24:e plats. Bra kämpat!

 

Tindra Johansson presterade tekniskt bra i kortprogrammet gällande hoppen. Fick bättre flyt i åkningen i långprogrammet och klarade bland annat en fin 2F. Härligt! Tindra placerade sig på en 20:e plats.

 

Rebecca Krook som tränat mycket på stegsekvenserna den senaste tiden, belönades med fin Level 2 i båda programmen. Rebecca levererade även bra kvalitet på piruetterna. Rebecca slutade på en 14:e plats. Bra jobbat!

 

Agnes Bengtsson genomförde ett fint kortprogram med bland annat Level 3 i stegsekvensen. I långprogrammet fick hon kämpa med piruetterna men presterade fina hopp. Agnes placerade sig på en 5:e plats. Härligt kämpat!

 

Wilma Brovall gjorde tävlingsdebut för säsongen och vann kortprogrammet. Hon placerade sig totalt på en 3:e plats efter fin 2A i både kort-och långprogrammet. STORT GRATTIS! 🥉✨

 

Bra jobbat allihop och tack till Joanna för fin coaching! ✨

Detta var den sista ordinarie A-tävlingen för våra åkare den här hösten. Nu blickar vi framåt och jobbar på inför DM 16-17 januari.
Skribent: GKKsi
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

Sponsorer och samarbetspartners:


 

 

logo

MP skating ger GKK's medlemmar 10% rabatt på skridskor

 

 

Vill Du eller Ditt företag vara med 
och sponsra klubben?
Allt är välkommet, stort som smått. 
Kontakta oss på This is a mailto link

Postadress:
Göteborgs KK - Konståkning
Kansli Frölundaborgs isstadion, Mikael Ljungbergs Väg 11
41476 Göteborg

Besöksadress:
Kansli Frölundaborgs isstadion, Mikael Ljungbergs Väg 11
41476 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

.

.

 

 

 

 

 

Idrottens Bingo