Hoppa till sidans innehåll

Föräldraengagemang


Åtaganden för alla singel- och tävlingsgrupper är att bemanna klubbens egna tävlingar Kal å Ada på hösten och Flygskäret på våren, samt under jul- och slingauppvisning. Anmälningslänk till arbetspassen skickas ut separat. Alla medlemmar behöver även lämna bakverk och/eller lotterivinster till dessa arrangemang.

Alla aktiva medlemmar förväntas sälja de av klubben utvalda varor under de försäljningsperioder som anordnas. De som inte har möjlighet att sälja, kan välja att få en faktura på försäljningsbeloppet.

Föreningen brukar också få möjlighet att jobba på Göteborgsvarvet och på det viset få in pengar till föreningen. Under verksamhetsåret 2020/2021 är det Elitgruppen, A1 och A2:2 som ansvarar för bemanningen under Göteborgsvarvet.

En förälder till åkarna/myndiga åkare förväntas ingå i en av klubbens arbetsgrupper (kafé, försäljning, sponsor, förråd och show, tävling och arrangemang) så att uppgifterna fördelas så jämnt som möjligt mellan alla i klubben. Detta val görs i samband med anmälan till säsongen. 

För allas välmående, trivsel och säkerhet ser vi gärna att någon förälder finns med i ishallen som extra vuxen att vara behjälplig med att spela musik och finnas tillgänglig om någon skadar sig eller behöver hjälp med något.

Andra uppgifter kan tillkomma.

Uppdaterad: 17 AUG 2020 10:50 Skribent: GKK singel
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Sponsorer och samarbetspartners:


 

 

logo

MP skating ger GKK's medlemmar 10% rabatt på skridskor

 

 

Vill Du eller Ditt företag vara med 
och sponsra klubben?
Allt är välkommet, stort som smått. 
Kontakta oss på This is a mailto link

Postadress:
Göteborgs KK - Konståkning
Kansli Frölundaborgs isstadion, Mikael Ljungbergs Väg 11
41476 Göteborg

Besöksadress:
Kansli Frölundaborgs isstadion, Mikael Ljungbergs Väg 11
41476 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

.

.

 

 

 

 

 

Idrottens Bingo