Hoppa till sidans innehåll

Vårförsäljning 2018


Produkterna vi kommer att sälja under våren 2018 är kaffe från Kafferosteriet Götheborg, samma som vi sålde förra våren, och kakor från Kakservice.

Kakservice
För er som inte hört talas om Kakservice så säljer man olika produkter såsom kakor, knäckebröd och godis. Burkarna kostar till konsument 50 kr/st 

Vi kommer att dela ut kataloger vecka 16 där ni fyller i det som man vill beställa. Gå gärna in på deras hemsida redan nuwww.kakservice.se för att se vad som finns att beställa. 

Kaffe

Liksom förra våren kommer vi även denna våren att sälja    det mycket populära och goda kaffet med klubbens loggo på. Det finns både som hela bönor och malet. Nytt för i år är att påsen blivit något mindre, istället för 1 kg är dom nu 850g. Detta gör att vi beslutat oss för att sänka priset till 110 kr/påse.

Summa
Varje åkare ska minst göra en förtjänst på 10% av eftersäsongsavgiften. Vi ser gärna att man säljer mycket mer än så. Allt överskott "går tillbaka" till medlemmarna i form av lägre avgifter. 

Försäljningsperiod
Försäljningen pågår t o m 30 april. Då vill vi senast ha era beställningar inskickade till This is a mailto link. Faktura skickas i samband med utlämning som sker sker 2-3 veckor efter att ordern är lagd. 

Som vanligt finns möjligheten att får faktura istället för att sälja. Skicka i så fall snarast att ni önskar faktura istället för  att sälja till samma adress som ovan. 

Vi önskar er alla lycka till med försäljningen!

Mvh Försäljningsgruppen

Uppdaterad: 13 APR 2018 11:13 Skribent: GKKsi
Epost: Adressen Gömd

Huvudsponsor:


  

Sponsorer och samarbetspartners:


 

 

Idrottens Bingo

 logo

MP skating ger GKK's medlemmar 15% rabatt på skridskor

 

 

Torslanda Tidningen signatur

 

 

 

 

Vill Du eller Ditt företag vara med 
och sponsra klubben?
Allt är välkommet, stort som smått. 
Kontakta oss på This is a mailto link

Postadress:
Göteborgs KK - Konståkning
Kansli Frölundaborgs isstadion, Mikael Ljungbergs Väg 11
41476 Göteborg

Besöksadress:
Kansli Frölundaborgs isstadion, Mikael Ljungbergs Väg 11
41476 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info