Hoppa till sidans innehåll

Föräldraengagemang


Åtagandena för alla grupper är att bemanna klubbens egna tävlingar Kal å Ada på hösten och Flygskäret på våren, samt under jul- och slingauppvisning. Anmälningslänk skickas ut separat. Alla medlemmar behöver även lämna bakverk och/eller lotterivinster till dessa arrangemang.

Alla aktiva medlemmar förväntas också sälja de av klubben utvalda varor under de försäljningsperioder som anordnas, se ovan under rubriken avgifter.  

Föreningen brukar få möjlighet att jobba på Göteborgsvarvet och på det viset få in pengar till föreningen. Under verksamhetsåret 2021/2022 kommer det utöver det sedvanliga Göteborgsvarvet även arrangeras Göteborgsvarvet Maraton som kommer bemannas av föreningen.

En förälder per åkare/myndiga åkare förväntas ingå i en av klubbens arbetskommittéer (t.ex. kafé, försäljning, sponsor, förråd och show, tävling och arrangemang). Detta val görs i samband med anmälan till säsongen. 

För allas välmående, trivsel och säkerhet ser vi gärna att någon förälder finns med i ishallen som extra vuxen att vara behjälplig med att spela musik och finnas tillgänglig om någon skadar sig eller behöver hjälp med något.

Andra uppgifter kan tillkomma.

Uppdaterad: 17 AUG 2020 10:50 Skribent: GKK singel
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Sponsorer och samarbetspartners:


 

 

logo

MP skating ger GKK's medlemmar 10% rabatt på skridskor

 

 

Vill Du eller Ditt företag vara med 
och sponsra klubben?
Allt är välkommet, stort som smått. 
Kontakta oss på This is a mailto link

Postadress:
Göteborgs KK - Konståkning
Kansli Frölundaborgs isstadion, Mikael Ljungbergs Väg 11
41476 Göteborg

Besöksadress:
Kansli Frölundaborgs isstadion, Mikael Ljungbergs Väg 11
41476 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

.

.

 

 

 

 

 

Idrottens Bingo