Hoppa till sidans innehåll

Nu är webshopen öppen!

19 APR 2021 22:33
Nu är Göteborgs Roddklubb nya träningskollektion klar!
Idag öppnades Göteborgs Roddklubb sin klubbshop i samarbete med Trimtex.

  • Skapad: 19 APR 2021 22:33

I klubbshoppen, som har öppet under två veckor, kan du beställa träningskläder med Göteborg Roddklubbs logga och i klubbfärgerna blått och vitt.

Plagg som finns att beställa är
Funktionsjacka, lång- och kortärmad träningströja, långa och korta tights.
Samtliga finns i dam-, herr- och juniormodeller (jackan unisex).

Plaggen är i funktionsmaterial och passar många typer av träning och aktivitet, men dessa plagg är designade för att exponera Göteborgs Roddklubb och har roddklubbens officiella logotype i blå färg. Plaggen skall även optimera roddträningen, de ränder som finns på ärmar, ben och i midja är ett hjälpmedel för att tränaren ska se hur roddaren positionerar sig. Tränaren har möjlighet att utgå från ränderna i förhållande till draget och båten för att coacha roddaren att ro tekniskt rätt.

Rändernas färger har ursprunget från vår flagga, där, en förklaring är att, de vita ränderna symboliserar Hisingen och fastlandet Göteborg och den blå randen Göta älv. Klubben låg ursprungligen på Hisingen och roddarna tränade på älven. Även året då Göteborgs Roddklubb grundades, 1880, finns med på ryggen.

Trimtex kommer spara design och vi kan med jämna mellanrum öppna shoppen för nya beställningar. För att tillverkningskostnaden inte skall bli för hög måste minst fem beställningar av en modell göras (dam/man/junior räknas som samma modell). (På plaggen finns det plats för eventuella sponsorloggor i kommande uppsättningar).

Det finns ett begränsat utbud av provkollektion i klubbstugan (ej i våra färger), Trimtex hänsvisar till sin storleksguide på hemsidan.

 

Webshoppen är öppen under två veckor, till och med 2020-05-02
http://trimtex.se/sv/teamshop/GR2021

 

Arbetsgruppen för träningskläderna svarar gärna på frågor, på mailadressen nedan, men hänvisar i första hand till informationen i webshoppen.

Med förhoppning om att du ska tycka om din nya klubbdräkt hälsar arbetsgruppen:

Ebba, Emma, Marie, Oscar och Sandra
This is a mailto link

Skribent: Marie Alenvik
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Göteborgs RK - Rodd
Alfred Gädes väg 108
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@gbgroddklu...

Se all info