Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen informerar vår 2021

01 APR 2021 16:30
Nu har våren kommit och roddpremiären närmar sig med stormsteg! Men trots vinter och pandemi händer det saker på klubben...
  • Skapad: 01 APR 2021 16:30

En arbetsgrupp har den senaste tiden jobbat med att ta fram träningskläder i klubbens färger i samarbete med Trimtex. Snart kommer dessa att kunna beställas i en webshop som har öppet ca två veckor – håll ögonen öppna!

Gymmet har fått en ny multimaskin under vintern, vilket Styelsen tackar för hjälpen med och nya träningsmattor är också inköpta och på plats.

Båtarna, de som används mest, har inventerats och inköp kommer att göras för att förbättra och underhålla dem. En arbetsdag med bojutläggning etc är under planering.

Vi saknar även medlemsavgifter och nyttjandeavgifter för ett antal medlemmar, detta beror förmodligen på att vi har ändrat verksamhetsår. Vet du med dig att du inte har betalat så hittar du avgifter och bankgiro här.

Restriktionerna i gymmet gäller fortfarande, och vill man boka gymmet använd träningsgruppen (Messenger) ”månsdagar”, kontakta styrelsen om du vill med i gruppen eller har frågor om detta. Tänk på att endast besöka vår anläggning om du här helt symptomfri och inte har någon närstående som har testats positivt för Covid-19.

Glad Påsk!
Med hopp om att vi går en fin roddsäsong till mötes!

Ta hand om er, håll i och håll ut!

Hälsningar
Styrelsen

Skribent: Marie Alenvik
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Göteborgs RK - Rodd
Alfred Gädes väg 108
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@gbgroddklu...

Se all info